Nursenaikikat Günde bir kullanıyorum ama fayda etmiyor 2 tane içsem bi sorun olur mu kızlar doktor günde bir yazmış
semaz Nursenaikikat doktorunuzun dediği önemli ama günde dörde kadar önerdi doktorum max dört dedi. Kullanım şekli olarak gece iki yetmiyorsa sabah bir yetmiyorsa öğlen bir şeklinde alınıyor
nrnalpi Nursenaikikat ben gece yatmadan 2 tane içiyordum ilk hamileliğimde hiçbir sorun olmadı zaten doktorum 2 tane iç demişti
sarilale123 Nursenaikikat Ben günde 5 defaya kadar içiyordum gece 2 sabah 2 öğlen 1. Ama tabii bu bulantının şiddetine göre yine de doktorunuza danışmadan arttırmayın
Nursenaikikat sarilale123 valla bulantıdan hiçbişey yiyip içemiyorum su dahi içsem geri geliyor kontrolüme de daha var napcam bilmiyorum artırsam bişey olur mu bilemiyorum
mavisularda Nursenaikikat içebilirsiniz güvenle.Akşam 2 ile başlayın yetmezse akşam 2 sabah 1 şeklinde devam edebilirsiniz.
nursenasu27 Nursenaikikat doktorum iki tane iç demişti bana hep öyle içtim ben çok şükür bi zararı olmadı doğum yaptım yine prilam içtim
zehraclk0 Nursenaikikat Zaten gece uyumadan önce iki tane içiliyor. Sabah devam ederse bir tane daha içilebilir. Öğlen de içilebilir günde max 4 tane
Nursenaikikat zehraclk0 bana ilacın üzerinde günde bir yazıyor ama herkes öyle kullanıyormuş bende artırsam bi sorun olur mu kontrolüme de daha var
sarilale123 Nursenaikikat ben içtim bir sıkıntıda yaşamadım açıkçası ama şimdi bir başkasına iç diyemiyorum. Zaten suyu bile kusuyorsanız vücut susuz kalır bir acile gidin serum takılsın oradaki doktor ya dozu arttırır yda başka bi ilaca geçirir sizi bence böyle yapın.
zehraclk0 Nursenaikikat Bu ikinci hamileliğim bunda 6. haftada kullanmaya başladım bence bir şey olmaz doktor bana direkt kağıt verdi hatta nasıl kullanacağıma dair. İlacın içindeki kağıtta da aynısı yazıyor olması lazım ona da bakın isterseniz
busrayilmzz06 2 tane yatmadan önce için eğer sabah varsa 1 tane daha için günde 4 defaya kadar içebiliyorsunuz Nursenaikikat
sirinbnj Nursenaikikat doktorum bana gece 2 sabah 1 içebilirsin demişti. Ben 1 - 1 kullanıyorum yetiyor. Doktorunuz ekstra bir sorunu belirtmediyse içebilirsiniz
cuteregina Nursenaikikat ben hep iki duydum akşam yatmadan iki tane size niye öyle demiş ki bence doktorunuza sorarak doz arttırın
rabisssssss28 Nursenaikikat günde 2 kez al akşamları al uyku halindeyken 8 saat sonrası etki etmeye başlıyor zaten ben 2 kere alıyorum 1 kere fayda etmez bende hemşireyim Bilşyorum ayrıca ilaç normalde de zaten tümde 4 kez içilebilir ama sen 2 kez akşamları çok uyku yapar
Nursenaikikat rabisssssss28 evet ya baya uyku yapıyor bide bende çarpıntı baya bi halsizlikte oluyor gün boyu elim ayağım tutmuyor normal mi