purplella
[bilinmeyen] canım yüklenmemiş sanırım açılmıyor
Burcudgn
Ersozburcin sağlık olsun temiz çıksında önemli olan o
Ersozburcin
Burcudgn yani biz birşekilde verdik ama herkezin haberi olması açısından bence bir başlık açıp yazın derim detaylıca
Ersozburcin
[bilinmeyen] malesef amnio sentezde sadece düşük değil enfeksiyon riski var bebeğin herhandi bir noktasına gelip orda sıkıntı oluşturması var😔 çok üzücü ben niftytesti araştırıken yurt dışında ücretsiz yaptıklarını görmüştüm. Keşke bizde de böyle olsa tüm bebekler için😔 inş yaygınlaşır da her bebek için yapabiliriz.
Bts
Sonucunuz hayırlı çıkar insallah ben hiç bir teste girmedim yaptırmadım allaha bıraktım hayırlısı hakkımızda her türlü evladımız
birdirbir
[bilinmeyen] aynen ya. İkili testim riskli çıktı benim de. Peki ayrıntılı ultrasonu yapan doktor, belli olur burada gibi bir şey söyledi mi size? Nifty yaptıramadım çünkü ben..
birdirbir
[bilinmeyen] Anladım. Ankaradayım ben. 2500 lira burada. 2 kere ayrıntılı ultrasona girdim.
Selinselinselin
[bilinmeyen] evet doğruluk payı öyle. Ben tarama testi yaptırmadan direk 12. Hafta da yaptırdım. Ultrasonda da sıkıntı yoktu ama diğer taramalarla ugraşmayım diye tek seferde kesin sonuç olsun istedim
Gamzeciks
[bilinmeyen] bende yaptırdım canım. 4lü test sonucum 1/199 çıkmıştı. Nifty yaptırdı. Seni çok iyi anlıyorum şuan :( dua et bol bol içine ferah tut. Çokta düşünmemeye çalış. 3 haftayı buluyor sonucu. Çok şükür bir temiz çıkmıştı
Selinselinselin
[bilinmeyen] ben sadece 5 gün merak ettim. Tek seferde çözdük çok şükür. Doktor böyle bir test var isterseniz yaptırın dedi saolsun ☺️
birdirbir
Evet Nifty güvenilir ama maliyeti bayağı yüksek olduğu için, herkes yaptırma imkanı bulamıyor malesef..
Ersozburcin
birdirbir istanbul sadi konuk eğitim araştırmada ücretsiMiş cnm genetik bölümü yapıyormuş
l. Bence başka şehirdekilerde yapıyordur illa eğitim araştırmalar bir sorun araştırın derim.
Selinselinselin
[bilinmeyen] amin iyi çıkar inşallah🤲🏻
Esradgc
Kızlar ben ıkılı test yaptırdım on bınde bır yanı temız cıktı gecen ıkı gun once devlete gıttım bebegımın kafasının ıkı tarafında da bırden fazla kıst oldugu soylenıldı😞bunun için de amıyosentez istedi asla yaptırmam dedım ve yaptırmıcam da bebegım ıcın down sendromu olabılır dedı ama bu sıvılar bellı haftalar sonra kayboluyormus ıkı gecedır uyuyamıyorum nolur bilgi paylasın bana da
birdirbir
Ankara’ da sordum soruşturdum ama bulamadım. 26 haftalık olduk. Doğumu Bekliyorum bakalım. Orada belli olacak herşey..
Mergulce
[bilinmeyen] benim sonucun çıkmış belki sizinkide çıkmış olabilir.bi kontrol edin isterseniz.
Mergulce
[bilinmeyen] ben perşembe vermiştim.temiz çıktı çok şükür.inşAllah seninde hayırlı haberlerin olur.
Mergulce
[bilinmeyen] ama pazartesi elimize ulaştı diye mesaj geldi seninde pazartesigelmişti mesajın ondan dedim.
Mergulce
[bilinmeyen] yok ben Perşembe kanı verdim ellerine ulaşması pazartesiyi bulmuş.sanada Pazartesi mesaj gelmişti ya elimize ulaştı diye aynı gün vermesekte kanı aynı gün ellerine ulaştığı için seninkide çıkmış olabilir diye düşündüm.inşAllah güzel sonuçların çıkacak içini ferah tut.
birdirbir
Oh çok şükür. Gözün aydın 😌 sizin risk kaç çıkmıştı ikili testte?
[bilinmeyen]