bsrdmlpnr
[bilinmeyen] canım içini farah tut benimde ikili testim 1/70 çıkmıştı 6 ay yandı içim ama sonu selamet bol bol dua et ben oğluma kavuştum sağlıklı bir şekilde mevlam sanada nasip etsin hiç üzülme çok yanılma payı var çok
ekny80
[bilinmeyen] benimde yaşım ileri oldu için nifty test yaptırdık 15 günde temiz geldi gönlünü ferah tut Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mergulce
[bilinmeyen] merhaba bende sonuç bekliyorum.size mesaj geldi mi laboratuara numuneniz ulaşmıştır diye?
Sbnmkls
[bilinmeyen] ben de yaptırmıştım canım 8. Gün sonucu aldım. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🙏🏻
Sbnmkls
[bilinmeyen] bizde farklı bir durum vardı 16. Haftada koroid pleksus Kisti çıkmıştı
birdirbir
Bizim de riskli çıktı. 190/1 olarak. Ense kalınlığı sınırda dendi. 2.3 mm... ayrıntılı ultrasona girdim sadece. Bu testi yaptırsam mı diye düşündüm. Ama sonra vazgeçtim. Varsa da bilmek istemiyorum. Doğumda öğrenmeyi tercih ettim. Doğumu bekliyorum şu an 25 haftalık. İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çocuklarımızı...
purplella
[bilinmeyen] sakin ol kötü düşünme biliyorum çok zor benimse testlerim hep normaldi detaylımda normaldi sadece bi burun kemiği kısa diye amniyosentez dendi ama yaptırmadım başka doktora gittim uzman perinatoloğa hiçbişe yok telaş etme amniyosentezlik bişeyde yok dedi ama içim rahat etmedi nifty yaptırdım 10 günde temiz geldi .evet zor süreç ama önemli olan senin bebeğinle ilgili ne hissettiğin şahsen ben hem korkuyordum hemde kötü bişe hissetmiyordum ama eminde olamıyordum.bu testle biraz daha rahatldım.eminim seninde temiz gelecektir bu geceki duam senin için 🙏
Deniizzz
[bilinmeyen] bende risk falan çıkmadı ense kökü burun kemiği normaldi herşey çok güzeldi ayrıntılı usg de tek arter tek ven çıktı amniyosentez yada nıft test önerildi nıft yaptırdık geçtiğimiz Salı sonuç bekliyoruz öyle çok ağladım ki bütün hayatım bitti sandım Cumartesi bir ağrıyla uyandım aman aman ne ağrı şuan hastanede yAtıyorum sağ üretra tıkanmış böbrek idrarı tahliye edemediği için büyümüşte büyümüş nasıl bir sancıdır anlatamam yarın ameliyat olacağım genel anestezi ile yanı sakin kalın ve beterinden koru allahım demeyi ihmal etmeyin ..
Ersozburcin
Deniizzz çok geçmiş olsun cnm inş bir an önce düzelirsin😔
Burcudgn
Nifty testi yani fetal dna testini dışarda yaptırıp çok ücret ödemeyin arkadaşlar benim ikili testim olumsuz çıkınca devlette yapan yer araştırdım.bu grupta söylediler.bakırköy sadi konuk devlet hastanesinde genetik bölümündem bülent uyanık beyden randevu alın mhrs üzerinden onlarda yapıyor ücretsiz olarak. şuan 38 haftalığım.doğruluğu yüzde 99.olan bir test
Ersozburcin
Burcudgn valaha keşke o dönem bilseydim😔 bir dünya para verdim ya neyseki temiz çıktı ama devlette yapıldığını bilmiyordum. O dönem bu blogtan haberim yoktu🙈 kısmet.
Mergulce
[bilinmeyen] yaş riskim var benim o yüzden yaptırdım.
Ersozburcin
[bilinmeyen] ben nifty test yaptırdım çok şükür sağlıllı çıktı ama çok gerilmiştim o ara seni çok iyi anlıyorum 😊 bonus net bir şekilde erkek olduğunu anlamıştık 🙈😊
Deniizzz
Ersozburcin çok teşekkür ederim
Burcudgn
Ersozburcin sağlık olsun temiz çıksında önemli olan o
purplella
[bilinmeyen] o bi ihtimal bütün testlerde var amniyosentez dışında .açıkcası o riskede giremedim.perinatolog uzman bişey yok çocukta deyince nifty yaptırdım.şükür🙏 Testler yanılta biliyo biliyorum çok zor ben 10 gün yoktum dünyada resmen.bide detaylı yapan kendi doktorum değildi direk aldırcanmı doğurcanmı diye cart diye sorunca bilmiyorum diyebildim düşün artık psikolojiyi.ferah tut içini 🙏
purplella
[bilinmeyen] risk kaç oranında çıktı ?
Ersozburcin
[bilinmeyen] inş sağlıkla kucağına alırsın cnm
ozgurhayalim
[bilinmeyen] canım benim doktorum ense ve burnu normal sıkıntı yok demisti. 2li testi yapıp yapmamak sana kalmış dedi. Ben yaptırdım içim rahat etsin diye temiz çıktı çok şükür. Ultrasonda sıkıntı yoksa korkma bence testin yanılma oranı oldukça yüksek.
birdirbir
[bilinmeyen] burun kemiği bilinmiyor olarak girilmiş. Bu bile riski yükseltir. Doktor bunun hakkında bişey demedi burun kemiği ile alakalı? Bir de önce ki gebeliklerde down sendromu var mıydı sorusuna bilinmiyor denmiş. halbuki bunun da cevabı yok olmalıydı. Bu faktörlerin testinizde ki riski yükselttiğini düşünüyorum. Bu sorulara doğru düzgün cevaplar yazılsaydı, sonuç çok daha farklı olurdu bence... korkmayın, bişey çıkmaz...
bsrdmlpnr
[bilinmeyen] aynen canım ultrasonda da benden bebeğe giden damarlar inceydi gelişim geriliği olur dediler erken doğdu ama şükğr iyi sağlıklıca