burcuo _efinah08 Şimdilik tek sorunum sık tuvalete gitmek, onun harici her şey yolunda şükür. Haftaya çalışır raporu alacağım. Henüz isme karar vermedik, hastane çıkışı yaptıracaktım, süs vs için de kararsız kaldım. Hiçbir şey hazır değil 😄
ikiemanetinannesi _efinah08 32+3 oldu aman yarabbi asla ilk gebeliğim gibi değil .. aynı olmaz derlerdi de inanmazdım. Uyutmuyor çok hareketli gece gündüz artım öyle vurmalar da değil sanki iç organlarımı çekiyor 😅 sıcak basıyo ki sıcağı hiç sevmem baş dönmesi göz kararması yaşıyorum göbek deliğinin üstünde ayakları sanki öyle geliyo bana 2 yaşında oğlum var onunla oyun oynarken daha da zor oluyo herşey. İsmi belli hastane çıkışı ve kapı süsü de hazır kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabında yarın kontrol var ilk nst olacak sanırım bundan sonraki hafta da çantaya yerleştiririm öyle kalır kendime bi sabahlık bir de terlik alırsam herşey tamam
zehrairem _efinah08 31+6 dan bildiriyorum elim ayağım yanıyor gece uykularım iyice düzensiz oldu tabiki tuvalet en buyuk sorun sürekli oradayım bende 😅birde sırt ağrım oluyor yarin kontrol gununuz bakalim hanimefendi nasil 🩷henuz kiyafetler yıkanmadı yarin bir kaç eksik var onları alıp hemen yıkayıp hazırlayacağım eşyalarını her gun erteledim durdum ya
ebruusss _efinah08 31. Haftadayım kilo 1650 dendi nasıl sizce doktor bir hafta geride dedi ama düzelir mi
_efinah08 Sağ yanımda oluşan sızı haricinde bir sorun yok , bol bol lavabo ile selamlaşıyoruz kontrol gününü bekliyoruz yine bakalım 🫠
_efinah08 burcuo Allah kolaylık versin bu tuvalet işi çok zor artık ikinci odamız oldu 🤭🤭🤭 cinsiyet nedir yardımcı olalım belki fikir olur canım 🥰
bsrelif 30 haftadayım bilmiyorum duygularım karışık eskiden doğursam da kurtulsam diyordum şimdi akışına bıraktım her şeyi sanki duygu donukluğu yaşıyor gibiyim
_efinah08 bsrelif belli belirsiz mod desene, Allah kolaylık versin sıkıntı yapma içinde stres olmasın hiç bir konuda gerisi kolay canım 🌸🌸
Yoncabasciii Kızlar merhaba bizde 31 haftalığızzzz geceleri hiç uyuyamıyorum ateş basıyor bütün dengem bozuldu ya birde sizin bebeler gündüz gece hep hareketlimi benim bebeyim gündüz fazla hareket etmiyor ama akşamları hissediyorum
_efinah08 Yoncabasciii ne gece nede gündüz nefes alamaz hale geldim o kadar şişmedim de ama nefes almak zor geliyor , hareketler konusunda da maşallah dur durağı yok oğlumda da tam tersi sadece geceleri pıtır pıtır hissediyordum ama dogdugunda hiç zorluk yaşatmadı sanırım kız karnımda olduğu gibi doğunca da hareketli ve uykusuz bırakacak beni 😅
_efinah08 ikiemanetinannesi maşallah maşallah 🤩😅 aynı bizi tarif ettin resmen 🫠🫠 bu arada kapı süsünü nerde yaptırdın canım bende herseyini yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çıkışını da yaptırdım ama kapı süsü hediyeliktir vs yaptıramadım henüz bir bu kaldı birde hastane çantasını hazırlamak kaldı 😒
ikiemanetinannesi _efinah08 size de maşallah canım sağlıkla kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza🌸 ben kendim yaptım canım tam bitmedi ama üstüne minik bi ayıcık bulmaua çalışıyorum. Trendyoldan isimli yaptırdım 175 lira. Bi ip aldım pofuduk ip diye geçiyor sardım saçaklı şekilde bıraktım. İki oğluma da öyle yaptım. Hem uyguna geldi hem benim emeğim oldu . Bulursam fotoğraf koyarım. Kendi yaptığım da aynısı olacak. Hediyelik yaptırmadım sadece çikolata aldım isimli yine hediyelik memlekette Mevlüt okuturuz o zaman yaptırırım burda fazla kimsemiz yok gelen de olmaz diye. Hastane çıkışı da müslin yaptırdım haziranda olacak doğum ilk oğlum da yaz bebeği yani hep zıbınla gezdi çocuk uzun kollu giydiremedim sıcaktan . Ayy hastane çantası gözümde büyüyo haa da sıcak ya keşke daha erken yapsaydım kalsaydı 🤦🏼♀️🤭
ikiemanetinannesi Bende isim sipariş verdim böyle de süsledim bi ayı kaldı işte 😍 o tarz bişe arıyorum
bozkurt38 Haftadayim bol bol kasik ve bacak ağrısı yaşıyorum birde kasılmalarım oluyor yalanciymis doktor normal dedi onun haricinde herşey yolunda şükür ☺️