aysel00 Özeli bilmiyorum canım ama devlette yaptırsanda aynı sonuçda kan alıyorlae sonuç çıkıyor özelde muayane artı kan alma parası istiyorlar büyük ihtimalle o yüzden muayene 800 olsa en uygun kanda 600 falan 1.400 e falan gelir
miracsevim cansukccc kan alıp çeşitli hastalıklar var mı ona bakılıyor, ultrasonda boyun ve burun ölçümü ile organları oluşmuş mu ona bakılıyor. Fiyatlar hakkında bi fikrim yok canım sanırım şehir şehir değişiyor üstte kalsın
cansukccc aysel00 muayene ücreti 1800 onu biliyorum bir tüp kan alınırsa oda 800 bişidir o yüzden pek pahalı olmaz
aysel00 cansukccc ben 800 e pahalı diyordum 😀😀 iyi o zaman canım sıra gelmesi için bekleme direkt orda yaptır ama detaylıya randevu almaya bak devletten o baya pahalı oluyor
cansukccc yldzz01 İstanbul cidden pahalı ya ben İzmir’de gelin geldim İzmir’de burnum için özele gitmiştim muayene oldum giriş parası yine aynı 1750 verdim kan içinde 700 bir şey vermiştim
yldzz01 cansukccc kanı hıc sormadım bıle ozele gıdıp hemde devlete gıdıyorum kanları devletde verıyorum oyle olmazsa cok pahalı gelıyor hepsını ozelde yapınca