fyzn01 eliffflerr banada dün iğneye başladı 3 gün arayla vur dedi siz hapı kullandıktan sonra mı vuruyorsunuz
eliffflerr fyzn01 5 gün günde bi defa olarak kullandım. Hap günde iki defa. İkisini aynı anda kullandım
eliffflerr fyzn01 yani iğne olmadan öncede kahverengi akıntım vardı iğne oluyorum hala var. Dün Perinatolojiye gittim o da progestanın en iyi kullanma yönteminin fitil olduğunu söyledi.
mervesunter Haftada çok kanamam olmuştu 16. Haftaya kadar ara ara devam etti. Rahimde kanama alanları varmış. Doktorum Progestan hap ve fitil verdi. 200mg günde 3 kez kullandım + haftada 2 kez progestan iğne. 3 ay kadar uzun süre yattım dinlendim. Şu an 27+4 haftalığım çok şükür kanamam yok progestan hapı azalttım. İkiz bebişler bekliyorum🙏🏻
eliffflerr fyzn01 doktorum bana parlak kırmızı olmadığı sürece korkma demişti tabiki hiç bir kanama türünü istemeyiz demişti. Benimki de kahverengi şu an
mervesunter fyzn01 uzanıp dinlenmek iyi gelir kendinizi yormayın strese girmeyin tez zamanda geçsin inşallah🙏🏻
eliffflerr fyzn01 aynı durumdayız gurbetteyim ve bi kızım var yine de her şeye rağmen dinlenmek zorundayız
eliffflerr fyzn01 15 haftalığım bugün. Akıntım da çok değil aslında ama azda değil. Progestanı iki gündür fitil olarak kullanıyorum sabah akşam daha da azaldı akıntım.
hamis0 iremmm16 bana da kanama alanı olduğu söylendi. Ama ilaç başlamadılar. Çok hafif lekenlenme vardı sadece. Durumunuzdan haberdar eder misiniz rica etsem. Bende ilerledikçe yazarım. Moral olsun birbirimize. Umarım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
iremmm16 hamis0 kanama hala devam ediyor ara ara az bi şekilde fitile devam ediyorum doğuma kadar da edicekmiişim
hamis0 iremmm16 kanamamız kırmızı renkte mi yoksa koyu renkte mi acaba benim ilki koyu kırmızı kahvemsi bişeydi