laydakt bende iki senelik evliyim ilk başlarda sizin gibi korunduk 9 ay sonra korunmayı bıraktık o ay hamile kalmayınca çok üzülmüştüm sonra bi kaç ay böyle devam ettik korunmadım ama ovülasyon günlerine filan hiç dikkat etmedim bizde 23 yaşındayız eşimle doktora gittik hiç bi sorun çıkmadı denemeye devam ettim yine olmayınca tekrar doktora gittim senin gibi rahim filmi çekildim ocakta hiç bi sorun gözükmedi o ay hamile kalmadım yine üzüldüm ama hala ovülasyon günlerine filan hiç bakmadım ikinci reglinde doktorum gel demişti şubatta ramazandı zaten hiç dikkat etmedim eşim vardiyalı çalıştığı için ve ramazan olduğu için davetlerden dolayı yine ovülasyon günlerine ilişki sıklığına dikkat edemedim ramazanın sonuna doğru yaklaşık bi on gün boyunca ara ara karın ağrılarım oluyo normalde de regl öncesi ağrı yaşadığım için ve ilk hamileliğim olduğu için hamileliğin böyle bişey olduğunu düşünmeyerek ihtimal vermedim bayramın ikinci günü içimden bi his test yapmamı söyledi ve gece 4 de test yaptım çift çizgiyi gördüm sabah kan verdim 192 ile beybiyi öğrendim şuan 12 haftalık genelde film çekildikten sonraki ay rahim kendini toparlıyomuş ama sonraki aylar hamile kalma ihtimali artıyormuş inşallah hikayem sana umut olur allah sana da tez zamanda gönlündekini versin inşallah 🌸💕