Acemi_anne Busranur2861 maşallah maşallah kızlar desenize biz Ekim anneleri heyecanla sizin doğumlarınızı bekleyeceğiz
Fadiiiik Acemi_anne kıyamam biz varız cnm üzme kendini bende eşimden ayrıyım eşim trde ama yeterki bebişleri sağlıkla kucaklarımıza alalım cnm🤲🏾😊 istedin zaman yaza bilirsin
Acemi_anne Ummuskaan kıyamam😔burda hakkını tr de kullanırsan eğer çocukla ilgili yardımıda yapmıyorlar
Asrin Duygu1234 Saint-Étienne lyon a yakın nezamandır burdasın benim 1 buçuk yıl oldu hala alışamadım
Asrin Duygu1234 sen neresindesin peki İnan bende öyleyim dil çok zor daha okulda çıkmadı zaten şuan gidemem hamilelikten dolayı Allah yardımcımız olsun
Acemi_anne Duygu1234 ilk geldiğin zaman kurs hakkın varmıydı, imkanmı olmadı,? Dil bilmeden o kadar zorki geçen muaneye eşime işyeri izin vermedi Dr kıyameti kopardı. Bir daha tek gelme dedi
Ummuskaan Acemi_anne inanın hiç umrumda değil ne benim nede çocuğumun psikolojisi daha önemli insan gibi muamele görmek gibisi yok birde tesettürlüyüm ekstra tepki görüyorum hep
Acemi_anne Ummuskaan hepsinin farkındayım, biliyorum görüyorum ve algılayamıyorum😔😔😔o kadar saçma geliyor ki Allah kalplerine azda olsa merhamet serpsin
Duygu1234 Acemi_anne yok canimm ben nikahi burda kiydim o yuzden daha oturumum yok olunca kurs cikar .kendimi idare edecek kadar ogrendim bende.hastaneyide az cok idare ediyorum ama burdakilerde cok anlayisli anlamayinca isaretle bile gosteriyo lar.senin oldugun yer baya irkciymis kiyamam