Mzgn01 Denizgumuskaya Paris 91 mi ? Ben de fransa’dan kimse yok diye yakınıyorum. Ne mutlu oluyorum Fransa annelerini görünce
Denizgumuskaya Duygu1234 şükür 🙏🏻 iyi gidiyor hamişlk son günlere geldik Allah’a şükür evet canm biliyorm Burda doğup büyüdüm 🙈😘 Sen gelin olarak mi geldin
Asrin Ben Fransa’da yım 31 haftalık hamileyim kızım olacak burda vakit hiç geçmiyor arkadaş ım da yok çok sklıyorum😖
Mzgn01 Asrin canım bende fransadayım. İlk gebeliğim ve 6 aydır burdayım. Çok sıkıntı çekiyorum neyi nerden alcam ne marka alcam hangi mağazalar indirim olur hiç bilmşyorum. Bilgilendirirsen nasıl mutlu olurum 🙏🏻
Asrin Duygu1234 Saint-Étienne lyon a yakın nezamandır burdasın benim 1 buçuk yıl oldu hala alışamadım
Acemi_anne Bende gelin olarak geldim kızlar aralıktan beri burdayım🤩dil için kursa gidiyorum, burda da çok vakit geçiyor değil Bi Hobby Bi uğraş bulmamız lazım. Örgü yada elişi becerileriniz varsa bişeyler yapın maalesef ben yeteneksiz. birde açık havada yürüyüş bana çok iyi geldiği içinn yarım saat yürüyorum
hacerhacer Fransada dogumu 42+6 da baslatiyorlar eger bebek gelmiyorsa biz 38 haftalik olduk insallah cok bekletmez daha kuzu😖💙
Acemi_anne hacerhacer wauw hiç o kadar zamanda gelen duymamıştım, ablam sağolsun erken erken doğurdu hep🤣🤣🤣
Duygu1234 hacerhacer evet bende bugün gıttım 39+1 im baktı dedı kafası baya inmıs pozısyon guzel ama acılma yok max 12 nısan dedı.inşallh o kadar beklemez ya korkuyorum
Acemi_anne Busranur2861 maşallah maşallah kızlar desenize biz Ekim anneleri heyecanla sizin doğumlarınızı bekleyeceğiz
Mamaundpapa Busranur2861 merhaba birşey öğrenmek istiyorum kaçıncı haftadan sonra karından ultrasona sokup kalp atışlarını sesli dinletiyorlar ☺️