Irem19 Kızlar 12 haftalık hamileyim doktor kesin 100/100 kız dedi. Kıyafetler bakmaya başladım değişme olur mu ?
Merveee1 Irem19 olabilir çok erken hatta bir doktor 12. Haftada %100 dememeli bence 16 . Haftaya kadar cinsel organı tamamlanıyor sasırdım doğrusu
Ezgib Irem19 biraz bekle canim ben 14 oldum dün ve doktorum bu haftalarda yanılma payi var kiz gibi ama değişebilir dedi birde kuzenime 7. Aya kadar erkek denildi ve sonra kiz dediler bebek kız oldu sabret biraz daha bence
Mmral Irem19 bazılarının 16. Haftada %80 erkekken bile değişebiliyor bencede çok erken hele ki kız için bencede beklemelisin 😊
Irem19 Ezgib evet öyle olmasından korkuyorum 14 hafta olunca tekrar gidiceğim başk doktorada baktıracağım
Rbs111 Irem19 kuzum dün biri paylaştı bu konuyla ilgili kaç aydır kızım diye sevdiği bebek 6. Ayda erkek çıkmış doktorun yüzde 100 demesi hemde çok erken bi zamanda yanlış bende . Tabi doktorlar daha iyi bilir bence alışveriş yapma biraz daha bekle
Merveee1 Irem19 bana doktorum 12 de erkek 15 de kesin kız dedi istersen sende 16 ya kadar bekle eşya alma
Ezgib Irem19 en iyisi bekle kuzum insan hevesleniyor ama sonunun hüsran olmasindan iyidir bebek büyüsün biraz sonra istediklerini al insallah 🙏
Togbaa Canım benim yakınım 17. Haftada kız diye öğrendi suan 24 hafta da oğlan olduğunu öğrendi yani değişmiş
Sevcanesme Irem19 benim bildiğim kız daha geç belli olur derler şaşırdım kız demesine erkek dese tam derdim erkek çabuk oluşuyor ama kıza şaşırdım