iremm00 Ağrı kesici de yedim , başım agridigi için midemde bulanıyor içten içe, soğuk su ilede yıkadım, dün gece den beri ağrıyor saat 10 da uyudum bide esktra ne yapabilirim acaba
iremm00 orhismommmmmm affet 10 kaset test aldım, negatif büyük ihtimal, olmadı 3 gün sorna tekrar dneerim, bende genelde geç döllenme oluyorda ilk idrarla yapmadım bu arada @orhismommmmmm
ikizlerkadini Erken gebelik testleri cok Erken sonuç veriyor gerçekten 5 gun vardi adetime silik çıkmıştı
iremm00 ikizlerkadini cnm bende olsa bile çıkmaz şuan çünkü , genelde hep geç döllenme oluyor yumurtlama belki son ilişkide oldu bir kaç gün sorna anca varsa belli olur
iremm00 hilalaselll4 yok cnm after10 aldım birde bebetime kaset test aldım ama olsada şuan göstermez geç döllenme ile öğreniyorum ben kızımda bile 11. Gün gecikmede 60 öğrendim kaset testte
iremm00 orhismommmmmm bilmiyorum ki cnm, bende dediigm gibi varsa bile erken şuan kaset teste cikarmi ki , birde ovar keşke erken gebelik kasa idim, oda çok yalanci çıkarı yor