1melekannesi3858 Kızlar ya ped kullanımı enfeksiyon yapiyo mu gercekten ya çok kafama takıyorum ben normal gündelik hayatta bil kullanan insanım şuan da da kullanıyorum 18+4 um enfeksiyon yapar mı ya
ghostty 1melekannesi3858 sürekli değiştirmeniz gerekir. Nemli olduğu an etkileyebilir, eş zamanlı çamaşırınızı da gün içerisinde değiştirmelisiniz. Yani kişiye göre değişir ama genel olarak hijyen konusu enfeksıyona sebep olabiliyor.
happyela 1melekannesi3858 Ben bir kaç yerde yaptığını okumuştum. Pedler hiç sağlıklı değil aslında ama mecbur kullanıyoruz işte. Ama siz sürekli kullanıyormuşsunuz onun yerine yıkanabilir olanlar satılıyor ondan alıp yüksek ısıda yıkayabilirsiniz aslında.
Gks_01 1melekannesi3858 en son lisedeyken regl dışı günlük ped kullanmıştım ama farkettim ki havasız kaldığı için daha çok akıntı tetikliyor regliyken bile 1 haftada enfeksiyon olurdum bence yanınıza gerekirse yedek iç çamaşırı alın ama sürekli günlük ped kullanmayın .
gizemli00 1melekannesi3858 evet onlar zaten enfeksiyon yapıyor sürekli her akıntı geldiğinde değiştirmeniz lazım kuru tutmaniz lazim
ghostty 1melekannesi3858 normalde doktorlar önermiyor ama ben de işe giderken vs takıyordum hamilelikte. Ev dışında başka çare yok bir sorun da yaşamadım🤗
1melekannesi3858 ghostty ay valla bilemedim ki ya evde de sorun aslında çok akıntı oluyo çünkü ya o yüzden de insan rahatsız oluyo valla şaşırdım kaldım bide benim 23 çıkmıştı crp 18 e düşmüş diyorum aceba taktigim.icin mi oldu
ghostty 1melekannesi3858 yani idrar tahliliniz mi öyle cıktı? Dediğim gibi herkesin hassasiyeti çok farklı. Kullanıyorsanız sık ped, çamaşır değiştirmek, ortak wc lerin kullanımına dikkat etmek, bol su içmek zaten enfeksıyondan korunma yolları.
myangelson 1melekannesi3858 evet yapar günlük ped falan kullanma. İç çamaşırını değiştir. Ben günde 3-4 kere çamaşır degistiriyordum bazen
1melekannesi3858 myangelson valla bende bıraktım. Bacım haklısın risk almaya gerek yok bu zamana geldimm
myangelson 1melekannesi3858 aynen. Bende önceden çok kullanırdım da bırakalı baya oldu enfeksiyonu çok tetikliyordu çünkü
1melekannesi3858 myangelson doğru söylüyorsun canım 23 du crp 18 e düşmüş doktor tekrar antibiyotige gerek yok iki hafta sonra gel dedi