gizem0906 didembeyaz hemşireye not düştürdü bende o sırada duydum cuma tekrar çağırdı bakalım açılma devam etti mi bi şey diyecek mi
vldnatsvn 35+5 ten selamlar Cuma günü 36 olacağız benimkide baş geliş Ve ikinci gebelik bayram öncesi olsa da bayrama rahat girsem diye gözüne bakıyorum resmen Gece uykularım haram oldu🥴poposu ve ayakları göğüslerimin altında birgün ağzımdan çıkacak diye korkuyorum 😂
didembeyaz vldnatsvn bebeiş aşağı indi göbeğim düştü de rahat ettim umarım hepimiz sağlıkla alırız kuxağımıza bayram tadında olur
dilannaltan didembeyaz didembeyaz 35+4 te kontrolüm vardı o zaman muayene etti doktor um 2 cm açılma var demişti ben şimdi gelmesini istemiyorum bebişin 37 i görsün en azından istiyorum o yüzden sürekli yattım dinlendim kendimi yormamaya çalışıyorum bakalım bu haftayı da tamamlarız inşallah
umayala didembeyaz benim de iki cm 34+2 den beri. Tek tesellim doktor vücudun adapte oluyor dedi, çok korkmuştum ben açılmam falan olmaz diye. Erken açıldı ama olsun 🥲😂
sehertanyeri gizem0906 benım de uzun zamandır baş aşağı pozisyonda ve çok zorluyor nstde de biraz sancım çıktı çatı muayenesinden sonra doğum başlıyor falan yazanları gördüm uygulamada ne kadar doğru bilemedim ama erken olduğu için tedirgin oldum biraz
gizem0906 sehertanyeri muayeneden sonra ben de lekelenme ya da ağrı olmadı 4 gün oldu ama bi şey de başlamadı 😀bebeğin gelişimi iyiyse korkma bende erken diye endişelendim ama doktorum korkma küveze bile girmez dedi
Melike3506 _ebrugenc evet ne zaman doğurcağımızın belirsizliği insan her an doğurabilirim diye bir plan vs de yapamıyor 😂😂
_ebrugenc Melike3506 doğru valla temizliği bile ayarlayamadım dün yardımcı abla geldi camları sildi gece yağmur yağdı şakır şakır yine kirlendi camlar Yapmasaydım da temizliği doğurdum doğuracak diye korkuyordum
kuloglu 36+3 üm Ciğer geliştirici vuruldum dün, bugün 2. Dozu olacağım. 34ten beri nst de sancılarım var akşamları da hissediyorum epey, ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum. Haftaya bugün alacak bebeği, 2. Sezeryan olacak, 37+3 de
yagmur11bebek _ebrugenc 37+2 den selamlar 😂 elim ayağım hep şiş zor yatıp kalkıyorum artık minik tırtıl için sabırsızlıkla bekliyorum
senos15 yagmur11bebek haftalar arası nasıl bu kadar fark oluyor vücutta şaka gibi 34 ün sonundayım 33 haftada daha enerjik daha iyi yürüyordum çokta zorlanmadan bu hafta birden bişey oldu uyku neredeyse yok saat başı uyanıyorum yürüme zaten çok az iki adım atıyorum dışarıda inanılmaz zorlanıyorum duş almak bile o kadar yorucu ki artık duştan sonra dinlenme ihtiyacı hissediyorum ev işi çok az yapabiliyorum karnım kocaman ve taş gibi sürekli eğilip doğrulup dağınık toplamak işknce gibi aynı haftaya nasıl olcam çok korkuyorum 😂
seheryksl Bok gibiyim hayat enerjim yok sıcak basmalarından uyuyamıyorum çocuğun hareketleri çok sert bir de doktorum 39. haftaya gün verdi onu kafama çok takıyorum üçüncü sezeryan olacak onu da korkuyorum 39’a kadar dikiş yerlerim açılır diye ödüm kopuyor çünkü bebek çok iri bir yandan kaka yapar diye de korkuyorum iri bebekler daha çok kaka yapmaya meyilli oluyormuş çıldırmak üzereyim doktor inat etti kurbandan önce almıyor
songulattepe _ebrugenc 36+6 dan selam🌝 Pazar gününden beri ayaklarım ve bacaklarım aşırı ödem topladı. Uykular zaten haram, tüm enerjim çekilmiş gibi. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumda bebiş. Gelişimi iyidi gayet hala iyiyse şeytan diyor haftaya sezeryan ol 🥲😅 Valla artık çıkarmak istiyorum ilk hamileliğim artık yere bile basamıyorum 🙂↔️
hhandan 36+5 teyimm herkese hayırlı günler 💗 bugün kontrolümüz vardı nst iyi çıktı suyum felan gayet iyiymiş bebeğin başı da aşağıda dedi. Haftaya çatı muayenesi yapacak biraz endişeliyim ya uygun olmazsa diye çünkü kendimi normal doğuma odakladım çok istiyorum Allah nasip ederse ama sezaryene de kendimi hazırlamam lazım onu da biliyorum ilk gebeliğim. Akıntılarım arttı bir de akşamları adet sancısı gibi ağrılar giriyor alt tarafıma baskı oluyor. Dönerken daha çok zorlanıyorum idrarımı yaptıktan sonra sanki yapmamış gibi bidaha geliyor ama azcık onu da anlamadım. Bel ağrılarımı demiyorum bile bende durumlar böyle 37. Haftaya ulaşmak istiyorum sonra ne zaman gelmek isyerse gelsin canım oğlum 🤍