nilruhu dilaraakay şubat ayında testte gördüğüm gibi kan verdim beta 28 çıktı kimyasal oldu çok üzüldüm. O yüzden bu sefer hemen kan vermeyeceğim varsa bile. Beta takibi çok stresli yeterince artmayınca insan uyku uyuyamıyor🥹
dilaraakay nilruhu çok geçmiş olsun ben de şubat ayında hamileydim 4 Nisan’da kürtaj oldum ne yazıkki sağlıksız bir bebekti, onu da erken öğrenmiştim sürekli beta takibi yapıyordum şimdi yine aynı şey oldu çok yoruyor gerçekten ama insanın da içi içini yiyor🥹
nilruhu dilaraakay kayıp insanı çok yaralıyor❤️🩹 Rabbim bize tekrar sağlıkla nasip etsin tekrar aynı kayıpları yaşatmasın inşallah. İnşallah sağlıkla tutunur sizinle olur minik🙏🏼🥰
dilaraakay nilruhu allah’a çok şükür sağlıklı bir kızım var beş yaşında o olduğu için sanırım kolay atlattım beklemeden tekrar denedim ama gerçekten yıpratıcı Allah isteyen herkese nasip etsin🙏
nilruhu dilaraakay kesinlikle çok farkediyor ilkte yaşamak. Ben 16 haftalık miniğimi 6 ay önce kaybettim. Çok çok zor geliyor. İlkti tutunacak bir şeyim yoktu.❤️🩹 Şimdi tutunacak sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah Rabbim😔
Allahneverdiysee nilruhu bariz belli canım inşallah doğrudur 🥰 kimyasal mı geçirmiştin sanki geçen ay öyle hatırlıyorum
pskshk nilruhu evet pozitif bence🥰 kumsalyildirim ben regle 4 gün varken yaptım tabiki yükseldi gebeyim şu an🌸
Allahneverdiysee nilruhu hım bayağı olmuş benim de geçen ay oldu kimyasal bu ay test yaptım silik çıktı ama artımed güvenim yok