nilruhu znnnr bugün 9 canım evet. İnnovita hcg bu test. İlk defa kullandım o yüzden emin olamıyorum ama çizgi bayağı belli. Ve bugün göğüslerim çok hassas hareket ettikçe ağrım oluyor.
znnnr nilruhu ay hadi inşallah ya 🤲🤲🤲 Allah nasip etsin koyulaşma olsun inşallah 🤲 şimdi erken 11 12 gibi bidaha yaparsın benim göğüslerde aşırı hassasiyet yok normal bir hassasiyet . Ama kasıklarda batma var soldan özellikle bende anlamadım
nilruhu znnnr Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah bizlere amin 🙏🏼🥰❤️
mrssanne nilruhu bunun yalancı pozitif verdiğini hiç görmedim, çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla ilerlesin🙏🏻
Allahneverdiysee nilruhu bariz belli canım inşallah doğrudur 🥰 kimyasal mı geçirmiştin sanki geçen ay öyle hatırlıyorum
dilaraakay pskshk merhaba ben bugün bu testi yapıp silik çizgi gördüğümde hemen dayanamayıp kan verdim beta 3:32 çıktı çok düşük bir değer yükselme ihtimali var mı sizce?
dilaraakay nilruhu ben bir önceki hamileliğimde regli gecikmeden yapmıştım yani daha reglime beş gün falan vardı öyle söyliyim böyle çizgi çıkmıştı hamile olduğumu öğrenmiştim sağlıklı ilerlesin inşallah 🙏
pskshk nilruhu evet pozitif bence🥰 kumsalyildirim ben regle 4 gün varken yaptım tabiki yükseldi gebeyim şu an🌸
nilruhu dilaraakay şubat ayında testte gördüğüm gibi kan verdim beta 28 çıktı kimyasal oldu çok üzüldüm. O yüzden bu sefer hemen kan vermeyeceğim varsa bile. Beta takibi çok stresli yeterince artmayınca insan uyku uyuyamıyor🥹