aysgl330633 Deleted33000 inşallah canım evet yazdı şükür yoksa nasıl beklerdim bilmiyorum telaştan heyecandan sanki ben doğurdum dün hep aklımdaydı
beautiful_ aslmoms ben 3 haftadır kullanıyorum magnezyum dün içmedim bugün böyle oldu ama o göğüs altı ağrısı geçmiyor hiç
beautiful_ aysgl330633 bacak ağrısı 3 haftadır yoktu bugün baya şiddetliydi o göğüs altı ağrısı geçen acilde aldığım serumda geçmişti ama sonra yine başladı ve hala devam ediyor oturup yemek bile yiyemez oldum 🥺
aysgl330633 beautiful_ doktoruna sormuş muydun hiç neyden olabilirmiş acaba ya da netten bi baksaydın İnşallah ciddi bişey değildir kuzum yaa bayadır ağrın sızın da var 🥲
aysgl330633 orhismommmmmm Ay hadi İnşallah hayırlısıyla vaktinde gelsin paşa 😍 bu sene erkek senesi gibi hep duyduklarım erkek beautiful_ un kızçesi hariç😍😀
beautiful_ aysgl330633 acil birşey demedi en son kontrolden sonra başladı zaten inşaAllah cuma günü görüş günü doktoruma söylicem
orhismommmmmm aysgl330633 erkek balım. Bu gittigimizde 36 haftalık olucaz doktora o zaman kesinleşir heralde
Deleted33000 orhismommmmmm ay ay ay çok az kız sırada sen varsın seni dogurtacagiz varmı yalancı sancılar
beautiful_ aslmoms sabah içtim akşama tekrar içicem inşaAllah Benim göğüs altı ağrısı beni mafediyor 🥺