aslmoms beautiful_ dün gece benimde sol bacağım çok ağrıdı ve uyandırdı . Kalçamdan diz kapağıma kadar. ağrıdan duramadım. Hemen bu sabah magnezyum başladım vallahi. Akşamda içeceğim inşallah ağrımaz bir daha. Çok kötüydü
orhismommmmmm beautiful_ ah aşkım uygulamada 37 gün görünüyor ama bilemıcem bu gittiğimde belli olacak bayram sonu galiba
aysgl330633 orhismommmmmm senin bebişin cinsiyeti ne canım bi aksilik olmazsa İnşallah bayramdan sonra olur galiba senin evet hayırlısıyla
aysgl330633 beautiful_ +1 erkek annesi eklendi İnşallah sıradaki bekleyenilerin de heyecanına ortak olalım ❤️♥️
beautiful_ aslmoms ben 3 haftadır kullanıyorum magnezyum dün içmedim bugün böyle oldu ama o göğüs altı ağrısı geçmiyor hiç
beautiful_ aysgl330633 bacak ağrısı 3 haftadır yoktu bugün baya şiddetliydi o göğüs altı ağrısı geçen acilde aldığım serumda geçmişti ama sonra yine başladı ve hala devam ediyor oturup yemek bile yiyemez oldum 🥺
orhismommmmmm aysgl330633 erkek balım. Bu gittigimizde 36 haftalık olucaz doktora o zaman kesinleşir heralde
aysgl330633 Deleted33000 inşallah canım evet yazdı şükür yoksa nasıl beklerdim bilmiyorum telaştan heyecandan sanki ben doğurdum dün hep aklımdaydı