beybimom_ ayse1000 var gibi gözüküyor bide kaset test ama idrarı fazla mı damlattınız inşallah vardır kan verin bence hemen 💕
beybimom_ minosannecik_2minis ay maşallah maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ya böyle birlerini hamile olurken görünce çok duygulanıyorum ya kendi öğrendiğim günler geliyor aklıma 12 haftalık oldum çok duygusalımm sağlıkla kucağımıza alalım 🥹💕
minosannecik_2minis beybimom_ valla ağlamaya yer arıyorum ağlarım haa 🤭🥲🤭🤭 amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım ♥
ayse1000 beybimom_ İdrari iki tüp şeklinde çekerek damlattım damla damla değilde içinden çıkan aparatı ile iki pompa yani
beybimom_ ayse1000 bence var gözüküyor kaset test daha yüksek betaları algılıyor inşallah vardır dediğim gibi kanda belli olur 💕
minosannecik_2minis allyslife senin kaç haftalık oldu bebişler kaç ay farkla dünyaya gelecek nasipse inşallah 😅
allyslife minosannecik_2minis aşkım ben 5.ayımdayım 19.haftam bugün bitti elhamdülillah🫠 sağlıkla kavuşalım inşaallaahh💖
minosannecik_2minis allyslife ay maşallah yolu yarılamışsınız sağlıcakla kucakla meleğini inşallah sen bebişini kucaklayıp severken demkki senden 4 ay sonra da ben alıcam kucağıma inşallah 🤗🤲♥
allyslife minosannecik_2minis elhamdülillah bana zaman geçmiyor gibi ama şükür yarıladık, amiiin amiiin inşaallah, evett peş peşe olacak mis gibi, o zaman da destek oluruz birbirimize🫠🫠💖