allyslife eminekyr ayy balım ben gördüm, markası ne testin? İnşaallah vardır ya🥹💖💖dpo erkenmiş daha ama istersen ksn ver netleştirme için ya da dpo 12-13′ü bekle net sonuç için tekrar test yapar kan verirsin, dpo erken test yanıltmıyordur inşaallah ya heyecanlandım bak🫠🫠
eminekyr allyslife Freely marka 10ml yazıyı 6 gün öncesine kadar sonuç diyor zaten 19 u bat benim ya bi heves geldi zaten testim yok olmaması iyi oldu beklicem ♥️ kan vermem için beklemem lazım eşim asker görev yerimiz Şırnak ikimizin izin alıp çıkması çok zor 😢
allyslife eminekyr ayy meraklı ben bunu beğenmedim shshdhd ben nasıl bekleyeceğim gibi oldu😂😂 kendimi torun isteyen kaynana gibi hissettim tövbee. Ayy inşalalah vardır sağlıkla kolaylıkla gelsin amiiiinn😍😍
eminekyr allyslife umarım vardır çok istiyorum yıllardır bu ay olurda doktora gitmek zorunda kalmam artık 🙈🤲
allyslife eminekyr oyy estağfirullah balım, kan için bekleyelim o zaman, dpo 12′den sonra test yap tekrar bakalımm🫠💖
eminekyr allyslife öyle yapacam zaten döngünün 23. Günündeyim anca denk geliyor akıtımda başladı bugün umarım bebektendir 🥹♥️
allyslife eminekyr hiç takılma ve belirti arama, kendini dinleme. Akışa bırka balım. Belirti aradıkça stres olursun, rahmin kasılır. Sakin kal, varsa bizimdir yoksa da yoldadır yakında bize geliyordur eminimm💖 düşünme onu hiç, sakince takılmaya bak lütfen
allyslife eminekyr heh en güzeli, keyfine bak, tadını çıkar. Şarkı dinle, modunu yükselt. İlk gebeliğimde hep öyle yapardım pop dinler eşlik eder dans eder enerjimi yükseltirdim🕺 mutlu kadın, mutlu rahim sonra da mutlu bebek inşaallah💖
eminekyr allyslife motifin için çok teşekkür ederim tavsiyelerin çok güzel yapacağım ♥️ test yaptığımda etiketlerim seni günün güzel geçsin iyi kalpli öğretmenim 🌸💋
allyslife eminekyr oyy estağfirullah balım, sağlıkla kolaylıkla alalım müjdeni inşaallah🫠 çok çok öpüyorum, her günümüz çok güzel geçsin cânım güzel gören meslektaşım🥹💖
Esma006 eminekyr kapalı iken göremedim de açıkken gözüküyor canım silik ama iki gün sonra bidaha yap test koyulaşır var ise
minosannecik_2minis @eminekyr @beybimom_ @allyslife @Esma006 @tahamommy @Bir1kelebek @gkcalyaa @elakemal Beybileeerrr bugün kadın doğum randevum vardı Beta verdimmmm Sonuç 165 🤭🥰🥰🥰 Ay hamileyiiiiimmmm bacikom Darısı olmayan isteyen herkesin başına Hiç umudum yoktu dpo 10da negatif görünce hepiniz biliyosunuz bugün dpo 17ydi 🥲🤭
allyslife minosannecik_2minis oyy maşaallah sağlıkla gelsin inşaallah canımmm, başlasın beta takibiii🥳🥳🥳
beybimom_ minosannecik_2minis ay maşallah maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ya böyle birlerini hamile olurken görünce çok duygulanıyorum ya kendi öğrendiğim günler geliyor aklıma 12 haftalık oldum çok duygusalımm sağlıkla kucağımıza alalım 🥹💕