iremm00 ruveyda14 o nu bilmiyor um cnm en son gititignde nekadarlikti ve şuan kaç haftalık olması gerekirdi
Tortilla ruveyda14 canım korkma lğtfen dua et ben kızmda 9. Haftada duymustm doktor hıc korkutmamıstı bende ilk gebelık bılmıyordum daha var zamanı 6 . Haftada bazı doktorlar muayene bıle etmek ıstemıyor üzmemek ıcın.
zehraclk0 ruveyda14 6+3 te ben de duyamadım geçen hafta, bu hafta çarşamba günü kontrole gideceğim tekrar bakalım boş mu değil mi😞😞
busesahin zehraclk0 geçtiğimiz cumartesi 5+3 tüm kese gördük 7+3 te gel dedi ondan önce görülmez kalp atışıda çok duyulmaz dedi doktor telaş yapmayın inşallah sağlıklı sıhhatli olur
zehraclk0 busesahin İlk çocuğumda 6+3 te duymuştum bunda duyamayınca ister istemez panik yaptım boş gebelik mi diye çünkü kesesi büyümüş 2 cm olmuş ama içinde bebek yok
birmesele ruveyda14 aşkım ben 7. Haftada duydum kalp atışını , o haftada sadece keseyi gördük bi de yolk kesesini , kız daha dur çok küçük boşa kendini strese sokma
leyla_bar ruveyda14 canım ben ilk hamilelipimde 8 haftaya yakındı kalp atışını duyduğumda ve bu süre boyunca hep kanamam olmuştu panik yapma geç döllenme olmuş olabilir 7-8 haftayı bekle