ballim_dunya 4+4 deyim bugün kan vericem beta artışı için keseyi de görme ihtimalim var mıdır en son cumartesi günü 234dü
bebeybi ballim_dunya bence 6. haftayı bekleyin doktora gidince görmezseniz de üzülmeyin ben ocağın son günlerinde öğrendim şubatın 13′ünde keseyi görmeye gitmiştim
bebeybi ballim_dunya inşallah isteyen herkese nasip olsun ve hepimizin bebeği sağlıkla gelsin🤍 bu arada doktor değiştirdim yarın randevum var duaya ihtiyacım var inşallah doktor iyidir. Hastane ve doktor süreci beni çok yıprattı🥹
busenrtmz ballim_dunya Merhaba benim de bugün 4+5 doktorum iki gün sonra keseye bakmak için muaneye çağırdı ama ben gitmeyi düşünmüyorum. Beş haftayı biraz geçince gidiceğim. Genelde o aralar gözüktüğünü söylüyor insanlar. Öncesinde gidip gözükmezse strese girmeye gerek yok diyorum kendime ☺️
ballim_dunya bebeybi inşallah gönlüne göre olur çiçeğim hiç stres yapma bu doktor belki diğerinden daha iyidir
Esma006 ballim_dunya sanmıyorum canım 234 de görünmez 2000 lira falan gelmesi lazım Sen 2 hafta falan hatta Beta artışının güzel 2 katı artıyorsa kan vermeyi bırak 2 hafta kendi evine dinlen ondan sonra 2 hafta sonra randevu al görürsün büyük ihtimal
hndegrgn Benim 4+4de doktorum bakmadı bile 5+4de gittim ilk baktığında göremedi idrara sıkış yarım saat sonra gel dedi 1,5lt su içtim ve öyle direk gördü. İlk zamanlarda idrara sıkışık gitmek önemli
fzay ballim_dunya yok karından bakacaksa sıkışık git daha rahat görülüyor öyle. Ben o şekilde betam 3700lerdeyken 5+2de karından gördüm keseyi
bebeybi ballim_dunya inşallah ya aynı bölümü okuyup nasıl bu kadar farklı olabiliyorlar anlamıyorum şimdiye kadar 5 farklı doktora gittim.Özellikle İstanbul çam sakuradaki Z* N* I* tavsiye etmiyorum tokatlanmış gibi çıktım odadan. Üç kadın olmasına rağmen erkek asistan baktı ve bebeğimi bile göstermedi haftasını söylemedi tersledi alay etti resmen o doktordan sonra hastaneye karşı bile soğudum.