eyercu İlk doğumumda 41 + 3 d2 hala sancı yoktu suni sancı da işe yaramadı açılma olmadı sezeryan a aldılar şimdi 3. Gebeliğim sezeryan olacsk
annekiz6141 Elisa0110 Saglicakla al bacım 😍🥰🥰 benim doktor mesela 41 e kadar bekletiyor 41 den sonra riskli oluyor genelde zaten eğer makat gelisiyse yani bebek kanal pozisyonundaysa suni sanci oda islemezse artık sezaryen.. Benimde yarın belli olur ssvd istiyordum ama korkuyorum vakit yanaştıkca 🤣😂🙊
hamiyetozturk351748 Elisa0110 aynı durumdayız kaldı 3-4 gün ama gelen giden yok ayaklarım çok şişti ben penguen gibi oldum ama kızım yan gelip yatıyor :)) sağlıkla gelsin doğumu normal doğum istiyorum ama doktorum ikimiz içinde en iyisini bilir ilk gebeliğim olduğu için biraz korkuyorum endişeliyim o kadar
deryaozturkk Kızlar bende çok oturduğumda aşırı sancım oluyor kasıklarıma baskı yapıyor sanırım oturmak bir de sizde bebeğin aşağıdaki hareketlerine bağlı aşırı sancı çektiğiniz oldu mu üç kere oldu hareketlerine bağlı dehşet sancı çekmiştim
ayseel Elisa0110 benim de 39 + 4e kadar öncesinde hafif nişan ve hafif su sızıntısı dışında hiçbir belirti yoktu rutin kontrole diye gittim beş santim açıklığım olduğunu öğrendim ve hiç ağrım sızım yoktu sancıları takip ettim doktorumla iletişimdeydim 5 6 dakikada bire düşünce gel demişti ben suni sancı almak istemediğim için eve gitmek istemiştim izin vermişti doktorum, 5 dakikada 1 düşünce hemen çıktım hastaneye 3 5 dakika uzaklıktaydı zaten hastaneye girdiğimde sekiz santim olmuştu ebem suyu patlattı 1 saat 20 dakika içinde dogurdum şu anda bebeğim 47 günlük ve hala şaşırıyorum nasıl bu kadar hızlı oldu diye 😅 yani her şey tam tersine hiç beklemediğimiz bir anda hiçbir belirti yokken de kısa süre içerisinde yaşayabiliriz umarım umarım sizin de çok hızlı ve çok kolay bir şekilde ilerler 🧡
luna01 ayseel Maşallah su gibi doğurmuşsun canım doğumunu kolaylaştırmak için bir şeyler yapmışmıydın öncesinde egzersiz vs
hurimom06 Bugün 40+6 olduk. Düzenli bir sancım yok, nişan ya da su gelmedi. Bugün gece doktor önce fitil verip bölgeyi yumuşatma yapacak sonra da suni sancı verecekler. Korkuyorum, stresliyim. Vajinal doğum olsun istiyorum.
guzzhanim Biz Ailemin gelmesini bekliyoruz. İnşallah öyle olur. İlk gebeliğim. Ve uzaktayım herkesten. İnşallah akrabaları görünce gelir 😅 Normal istiyoruz inşallah
ebrudefnee Havin49_ yanlış anlamazsanız 2. Neden sezeryan oldu sizin istediğiniz mi yoksa o şekilde mi ilerledi
aslhanatlas Elisa0110 41. Hafta da suni sancıyla doğurdum malesef sancım gelmedi yine hamileyim ama bunda suni sancı almayı istemiyorum eğer yine kendi sancım gelmezse gidip özelde sezeryan doğuracağım