Elisa0110 egeemomms inşallah canım benim bende ondan korkuyorum ya Kendiliğimden gelsin istiyorum ama bakalım hayırlısı ☹️
egeemomms Elisa0110 hurma,ananas bol bol yürüyüş yap kuzum ilişki de açılmayı sağlıyor. Çatı muayenesi yaptı demi doktorun ne demişti
Semilk05 Elisa0110 bende böle post açıp gecesine sancılanıp sabahına doğum yapmıştım şimdi 3,5 yaşında. 2. Yi bekliyorum 😂 yanş ansızın geliyor bol bol egzersiz yapmanız lazım
Elisa0110 Semilk05 başladım egzersiz yapmaya ama o da fayda etmiyor sanırım. Çarşamba kontrole gidicem belki çatı muayenesi yapar. O doğumu hızlandırıyormuş sanırım
Elisa0110 egeemomms yok yapmadı ki nst de sancı çıkarsa çatı muayenesi yaparım dedi sancı da çıkmadı o da yapmadı. Bebek baş aşağı ama kanala girmemiş 😕
Elisa0110 Musabzehra su gibi bir doğum olsun inşallah sağlıkla gelsin inşallah 😊 sezeryan zorunlu mu sizin tercihiniz mi
Fatmanur_0416 Elisa0110 sağlıklı olsun inşallah 40 dolmadan gelir güzelim korkma valla bebeğini gördüğün an ne yaşadıysan hafızan sıfırlanıyor
Elisa0110 Fatmanur_0416 inşallah öncelikle sağlıklı olması sağlıkla gelmesi tabi vakit darakdıkça stres oluyor ister istemez 😊
sevgi_45 Elisa0110 ya ben bişey merak ediyorum benimde zamanım az ama sizinde bebek hareket ettiğinde alt kısımda ağrı baskı hissediyor musunuz
Elisa0110 sevgi_45 evet sizde de mi oluyo herhalde kanala giriyor çarşamba günü gidicem belki kanala girmiştir der
sevgi_45 Elisa0110 evet çok yoğun hissediyorum fırlayıp çıkacak diyorum bende Salı gidecem bakalım ne diyecek Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🤲🥰