denizcik Cigdemruzgar yaa öyle mi? Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşş. Nasıl gidiyor peki kontroller? Mesela bugün randevum var 9.30'da. Şeker yükleme yaptırdın mı?
Cigdemruzgar denizcik hayır yaptırmadim sordu doktorum yaptirmicam dedim o zmn senin açlık tokluk kan şekeri ne bakcaz dedi ve sonuclarim güzel temiz çıktı şekerim yok 5 yaşında oğlum var onda bilmiyordum bilsem onda yükleme yaptirmazdim neyse ki onda da temizdi
Sezgin Ayzz hayırlısı olsun canım hele ki son zamanlar düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bende normal istiyorum ama bebekler biraz da kendileri seçiyolar nasıl geleceklerini
Ayzz Sezgin kayınvalidem normal doğum olsun diyor kendi doğuracak çünkü:) gerçi annem de diyor da 40 kere söyleyince soguyorum
Seymagrgn 24fatma 26+0 da gittim tam bir hafta once 921gr dedi 🙏 demek günlerimiz aynı🤗 kasıklarım cok agrıyo benim sancılarm cok sıklastı acaba benim bebiştemi dönüyo🤗
24fatma Seymagrgn olabilir bende de var suan kasıklarda ağrı 😄 bizimkide 950 gram 36 cm boyu 1hafta önde gidiyo demişti kızımız olacak insallah sizin cinsiyet ne 😄
Damlaamine 28 haftada gittim bende 1400 gr dedi erkek bebişimiz 😊 tahmini doğum tarihini daha önce sormuştum 6 haziran demişti normal doğum için. Pozisyonu dönmemişti henüz bu haftalarda önemli değil dedi bakalım hayırlısı 😊
Seymagrgn 24fatma 24fatma benim doktor boyunu soylemıyor valla nedense😂 Rabbim saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsın benim oğluşum olcak🤗👶🏻 Zaman geçsede mis kokularını içimize çeksek🙏
Damlaamine Ayzz ya hayır bu ay sevgi hanıma geçtim. Ayşe hanım gerçekten bilgili bi doktor ama bi bağ kuramadım ve ben sormadan bisey söylememesinden sıkıldım 😐