Tugceisil Ayzz 9 Haziran görünüyor bizde doktorla konuşmadık henüz en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur inşallah 🌸
Ayzz SuAte hazırlıklar ne alemde ? Bu arada cinsiyet ne ? Oglusumuz olacak bizim Allah kısmet ederse 🤗🤗🤗💓
SuAte Ayzz kızımız olcak bizimde inşallah🤗🙏🏻 Bebek arabası, kıyafetleri bitti, yatak odası,bakım ürünleri falan kaldı, siz de nasıl durumlar
Ayzz glbngms ne konulması gerekiyor hastane çantasına depent gecelik pijama çorap kısa kollu sabahlık almak istiyorum ben çünkü usuyormussun
glbngms Ayzz Valla ben depend aldm göğüs kalkanı göğüs pompası falan aldm bi lohusa gecelk aldım çekm için onun dışnda kendime bşy almadm emzr me sütyeni falan almak lazm hastane için terlk falan diyorlar ama bakalm yavaş yavaş alıyorum😌
Ayzz glbngms ben daha elimi sürmedim bendeki rahatlık nolacaksa 😂😂😂 üstelik bu hafta ev taşıyıp yerlestirecegim günlerdir ev ariyodum. Elden ayaktan düşmedm çok şükür sanırım çok agirlasmicam o yüzden bir iki haftaya halleder çantayı da 34 te fln hazırlarım sanirm
glbngms Ayzz Bende rahatım kız aldıklarımı baya önce aldım heyecandan ama şimdi bşy alasım yok bende beklemedeyim 34 falan olymde tekrar devam edicem alışverişe Çantayı bende o sıralar hazrlıcam kıafytleri falanda ozaman yıkıcam😌
Ayzz SuAte bizde genel itibariyle tamam gibi bir tek bakım ürünleri kaldı banyo küveti filesi kremleri şampuanı vs ben ne olur ne olmaz diye hastane çıkışını falan yıkadım utulicem sadece
denizcik Cigdemruzgar yaa öyle mi? Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşş. Nasıl gidiyor peki kontroller? Mesela bugün randevum var 9.30'da. Şeker yükleme yaptırdın mı?
GizemKaan Ayzz benim adet tarihime göre 8 Haziran gözüküyor ama sezaryen istediğim içim dr 25-26 Mayıs olur dedi ☺️ Şuan 29+2 yiz
NeslihanOner Ayzz 27+0 ız şu an daha erken herhalde normal düşünüyorum inşallah onun da son tarihi 24 Haziran dedi doktorumuz ama bunun haricinde henüz bi şey konuşmadık. Bakalım bugün kontrolümüz var bi şey dicek mi