selinerenozunal eymeninannesii Kuzum ben kontrole gittigimde 28+1 günlüktüm doktor bebege iri ve gelisiminin önde oldugunu soyledi. Kafa yapisi ölçtügünde 31+5 günlüktü ve normali zorlar sezeryan diyebiliriz son aylarda bakicaz dedi 🤔
eymeninannesii selinerenozunal hımm anladım cnm banada karın çevresi önde dedi 20 25 haziran demişti doğum için 14 hazirana çekti bakalım doğum şekli için ne dicek
AlyaSu Ayzz erken oluyor canım tahmini doğum tarihinden bebeğinde gelişimine bakar doktorun ona göre gün verir inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını 🙏😊
ikinciprensimgeliyor Ayzz Ben canim🙋♀️ doktor 20 hazirana gun verdi hayirlsiyla ikinci sezeryanim olcak
PrensesimDoga Ayzz benimde 27 Haziran görünüyor ama suyum az bide tek damar tek ven sorunumuz var belki erken gelir . İnşallah tüm bebekler zamanında sağlıcakla doğar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
selinerenozunal Ayzz bana nedense bu zamana kadar sekliyle ilgili hicbir sey demedi ki ben genelde bebegi yatar vaziyette tahmin ediyorum 😊
Ayzz AlyaSu rabbim herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin tüm bebislere sağlık versin insallah
glbngms Ayzz bakalım inşallah nazlı çıkmazlarda zamanında doğarlar☺️ Zaten 28 mayıs-5 Haziran arası dedi doktrum😌