Ayzz Tahmini doğum tarihim 6 haziran görünuyor fakat daha doktorla doğum sekli ve tarihi konusmadik. Sizde durumlar nedir?
Seymagrgn Ayzz 27+0 daha belli değil cunku alttan muayene zamanı daha gelmedi ama normal olursa 23 haziran görünüyor
ikinciprensimgeliyor Ayzz Ben canim🙋♀️ doktor 20 hazirana gun verdi hayirlsiyla ikinci sezeryanim olcak
eymeninannesii Canım benimde 14 haziran ama doğum şekli konusunda bisi konuşmadık 10 nisan gibi kontrolüm var 28+2 yız şuan şeker olduğu için erken tarihe çeker mi bilmiyorum
MeryemSemih eymeninannesii bnmde 40.haftam 13 haziran tabi normal istedim için bakalım ne zaman gelcek
eymeninannesii Ayzz benim ilk gebeligim belki bu gidişimde verebilir gün sezeryan a karar verirsek bakalım
24fatma Seymagrgn ayni gunlerimiz bizimde son 90 gün kaldi bebegimin başı asada suan normal görünüyo dogumum ama son hafta cati muanesine göre belli olir dogum seklimiz 🐣 bebegin boyu kilosu ne kadar acaba 😍
denizcik Ay kızlaar siz yazınca heyecan yaptım. Biz 26+2 yiz. Adet tarihime göre haziran sonu görünüyor ama daha tarih konuşmadık. Erken mi oluyor benim için?
selinerenozunal Bizimde normal şartlarda 11 haziran ama sezeryan olabilirmiş daha belli degil 1 ay sonra 32.haftamizda kesin bir sey soyler diye dusunuyorum 😊
SuAte Ayzz benim doğumum da 5 Haziran görünüyo Allah’ın izniyle, kontrolleriniz 4 hafta da bir mi sizinde?
glbngms benim de tahmini doğum tarihim 5 Haziran ama hala doktorumla daha doğum şeklini konuşmadık bizde 🤭
glbngms Ayzz bakalım inşallah nazlı çıkmazlarda zamanında doğarlar☺️ Zaten 28 mayıs-5 Haziran arası dedi doktrum😌
selinerenozunal eymeninannesii Kuzum ben kontrole gittigimde 28+1 günlüktüm doktor bebege iri ve gelisiminin önde oldugunu soyledi. Kafa yapisi ölçtügünde 31+5 günlüktü ve normali zorlar sezeryan diyebiliriz son aylarda bakicaz dedi 🤔