Cansin_01 znnnr amin canım inşallah senden de Allah razı olsun.. Tabi öyle,güzel düşünceleri olan halimizden anlayan insanlarla yan yana gelmek çok güzel.. ✨💛
ayse999 meri_ fotoğrafı yok şuan 1 seneyi geçti telefon değişti ama senin attığından daha silikti varla yok arasıydı benimki awox da yapmıştım hatta daha net göstermişti hemen kan verdim negatif çıkmıştı o da yanlış gösterdi bazen nadiren çıkıyor işte denk geliyor normalde herkes över ikisini de ben prodoctoru seviyorum en çok varsa var yoksa yok
Havin49_ Erken genelikte prodoctor kesinlikle zaten adete 1-2 gün kala yapsanız net şak diye hemen çıkartır bana tegle 7 gün kala koyu çizgi verdi ikizlerim şuan doğdu 4 aylık oldular bilr
mommymon znnnr test konusu baya konuşulmuş okudum hepsini hep yalancı pozitif deniyor yalancı negatif verdiği de oluyor mu acaba?? Artımed yaptım negatifti umutsuzdum fakat henüz regl olmadım kafam karışmaya başladı 😂
znnnr mommymon yalancı negatif zor sadece test kaset testtir yada testte çıkacak kadar yükselmemiştir ama yalancı negatif diye bi olay yok canım bekle biraz daha belki mevsimseldir