Cansin_01 znnnr laboquick sonuna kadar güveniyorum .. başka da marka tanımam üstüne. Evde 10lu alıyorum gerektiğinde kullanıyorum erken gebelik testlerini hayatimdan çıkartalı çok oldu. Hiç birine güvenilmez
znnnr Cansin_01 bende onun kaset testini aldm bu sefer ama benim kimyasal galiba 6 küsürdü değerim iki günde 7 küsür olmuş sadece
ayse999 znnnr Prodoctor diyorum hep 12lik sipariş veririm 12lik kaç kutu bitirdim sayamıyorum bile hiç biri yanıltmadı her zaman doğru gösterdi beta koyulaşmasını takip ederken de yapıyordum bazen kimyasal mı diye korktuğum için her zaman doğru gösterdi bana. Ve bu arada awox ve Predictor bende bir kaç kere gölge çıkarttı, gebe değilken.
znnnr ayse999 predictor early de bende öyle çıkardı gölge vardı sonra adet oldum verdiğim paraya yazık bide dünya para
meri_ ayse999 predictor nasıl bir gölge çıkarmıştı fotoğrafı var mı acaba ? Birinci predictor test İkinci olan İnnovita test ikisi de 5 dakika içinde buarada Dpo 9 da yapıldılar
Cansin_01 znnnr sağlıksız gibi duruyor evet normalde düşüşe geçmesi lazım ama kontrole devam et iki günde bir. Ben beta 60 ile öğrenmiştim düşmeye başladı belkide daha yüksekti önce ogrenseydim ama işte.
ayse999 meri_ fotoğrafı yok şuan 1 seneyi geçti telefon değişti ama senin attığından daha silikti varla yok arasıydı benimki awox da yapmıştım hatta daha net göstermişti hemen kan verdim negatif çıkmıştı o da yanlış gösterdi bazen nadiren çıkıyor işte denk geliyor normalde herkes över ikisini de ben prodoctoru seviyorum en çok varsa var yoksa yok
gorenler Prodoctor benim için en iyiisi. Laboquick geçen ay yanlış silik çıkardı. Bu ay da dpo8de silik çıkardı, bugun dpo9dayım. Bitsin diye kullanıyorum.
znnnr Cansin_01 evet daha düşüş yok ama çok başında yakaladığım için muhtemelen pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım ne olacak
Cansin_01 znnnr aile hekimine takılma sen onlar pek bişey bilmiyor benim o kimyasalimda antibiyotik icerikli hap vermiş idrarinda enfeksiyon var diye. Kadın doğuma gittim sakın içme demişti.
znnnr Cansin_01 evet valla bende bıraktım pazartesi kan veririm sonucunu görürüm o kadar o güne kadar düşünmyceö
Cansin_01 znnnr aynen öyle kuzum boşver ya seninle olacaksa zaten durur. Takma stres yapma inşallah güzel haberlerin gelir tabi o vakte kadar bendeee✨💛
znnnr Cansin_01 aynen canım benim Allah razı olsun hepinizden burada herkesin birbirine böyle oluyor olması çok güzel Allah hepimizin dileğini muradını kabul etsin
Cansin_01 znnnr amin canım inşallah senden de Allah razı olsun.. Tabi öyle,güzel düşünceleri olan halimizden anlayan insanlarla yan yana gelmek çok güzel.. ✨💛