Sezgin Meryem43 teşekkür ederim canım ben de bi srkadaşım için sordum kendi doktorumdan memnunum da o bayan doktor istiyordu isabet oldu yazın💐
ilkayksck Meryem43 Allah analı babalı büyütsün cnaım bende 32 deyım az kaldı korkuyorum inşallah kolay gecer daha nasıl olacagıda belli degıl hayırlısı 😅
Ozisss Meryem43 yaa ne guzel masallahh😍❤️ Bizim Öykümüzde insallah boyle guzel sekilde vaktinde gelir
Sumru4 Meryem43 çok güzel maşaallah. Okurken hastanenin özel mü devlet mi olduğunu merak ettim! Şayet devlet h. Olsa dedim ebe kendi doğurtur oğlumda öyle olmuştu. Özel olsa dedim doktor başından ayrılmaz! Farklı bir merak konusu😉
ElifKural Meryem43 allah analı babalı büyütsün ne güzel cesaret vermişsin bizlerede suyun gelmişmiydi agrıların basladıgında benimde 25 günüm kaldı korkuyorum acıkcası 🤰
Tatar59 Meryem43 Rabbim bize de nasip etsin inşallah böyle doğumlar. En büyük hayalim bebeğimi kucağına alıp o dogumhaneden birlikte çıkıp ailemizi selamlamamiz.
ElifKural Meryem43 sancın oldugu için gittin o zaman dimi bende az kaldı tedirginim nasıl birsey olucak dıye merakla beklıyorum yavastan kasıklara vurmaya basladı bebeğin kafası hakkımızda hayırlsı