Ayz Meryem43 öncelikle allah analı babalı büyütsün inşallah bende kucagina alırım bir an önce 40+1 aciklik 0 yats yapabilirz dedi kabl etmedim 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorm gelmezse dua edin nolurr
Doga_deniz Meryem43 Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻 Ben de normal istiyorum ama bebeğim ters duruyomuş ne güzel sen normal doğum yapmışsın darısı benim başıma inşallah 😅
Meryem43 Doga_deniz inşallah senşn bebeğinin de pozisyonu değişir normal nasip olur canım olmazsa da stres yapma önemli olan sağlıklı olması
Fison Mommy29 korkmayın Allah yardım ediyor keyfini çıkarın kendinize zehir etmeyin düşünün ki sizin bu gerçekleştirdiğiniz şey bir mucize çok güzel bir şey çocuğunuzu kucağınıza aldığınız o anın tarifi yok o anı hayal edin Allah yardımcınız olsun
Fison Mommy29 benim 4 . Gebeliğim bir tanesi 3.150 birtanesi 3.100 biride 3.600 doğdu boyları aynıydı 53 cm
Meryem43 Mommy29 korkma canım o an hep salavat getirip ayetel kürsi okudum öncesinde de Meryem suresini çok okudum Allah yardım etti
Meryem43 Sezgin metrolife da Doğum yaptım canım Eda Ünal da Doğumdan sonra bir kez daha iyi ki bu doktoru seçmişim dedim tavsiye ederim beni normal Doğuma çok iyi motive etti Doğum anında da çok iyiydi saolsun
Sezgin Meryem43 teşekkür ederim canım ben de bi srkadaşım için sordum kendi doktorumdan memnunum da o bayan doktor istiyordu isabet oldu yazın💐
Meryem43 Yade valla ben bebegin başını hissetmedim canım ebe görünüyor dedi ama sancıdan insan biley hissetmiyor İnan nasıl yürüyüp masaya gittiğimi bile hatırlamıyorum 😂
Meryem43 Caglaucrr dikişim az zaten en fazla on dk sürmüştür o ara bebeği giydirmişler sadece işte tam bilmiyorum canım
Doga_deniz Meryem43 inşallah canım aynen öyle valla tabi sağlıklı olsun gerisi bi şekilde halledilir hayırlısı olsun artık ☺️
Meryem43 Acelya20 sagol canım ben burdakileri okumaktan çok fayda gördüm inşallah faydalı olur sana da darısı sana olsun