serra04 Kızlar uygulamaya göre 27 gün kaldı 36+1 gundeyım ve 3. Doğumum çok korkuyorum kızlar yaa umarım daha kısa sürer genelı öyle söylüyor ama işte korkuyorum bana bırak cesaret verin 🙏🏻
yeliz1923 serra04 Benim de 3. Doğumum olacak inşallah şu gibi geçer hepimizin en azından tecrübeliyiz sakin ve sabırlı olmalıyız stres yapmayalım güzel geçsin inşallah 🥰🤲😊
azizelaz serra04 banada o cesaretten lazım aynı benimde 3 dogum olucak 36 haftalıgım gün yaklaştıkça çok korku sarıyor beni kızım o kadar zor olduki buda ögle olur diye çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun
bahar1995 serra04 benim de 3 . Doğumum ama çok korkuyorum ikisi normal doğum olucak buda öyle görünüyor inşallah hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız 🥰
ebobel serra04 iki gün önce benim de 3. Doğumum oldu normal doğum yaptım tam 40. Haftada sabah suyum geldi azar azar 12 ye kadar devam etti bende 12 de öğlen hastaneye gittim 12.35 te bebek doğdu ben hastaneye gittiğimde çok hafif sancım vardı yok gibiydi hatta 6cm açıklık vardı suni verdiler çok kötüydü suni ama yarım saatte sancı doğum olmuş oldu Rabbim herkese su gibi doğum nasip etsin inşallah ❤️
serra04 yeliz1923 evet camm tecrubelıyız ama işte son günlere çatınca bı korku bır heyecan bastı umarım insallah hepımızın kı su gıbı geçer 🥰
gece_yolcusu serra04 Eşim bana babalık izni kadar baksın sonrasını yavaşdan kendim hallederim. Annem vefat etti başkasını da yanımda istemiyorum Rabbim yeter 😊
serra04 anonimo bende de öyle bır his var ama işte acaba tam terside olur mu dıyorum ıcımı ferahlatmaya çalışıyorum ben ıkınma kısmında zorlanıyorum yaaa😊
umutoglumm anonimo benimde karnım hep aşağıda daha 27 haftalık herkes doğuma kaç gün kaldı diye göbeğim aşağıda olduğu için moralim bozuluyor 🥹 sezeryan 2. Bebeğim 🥲❤️
rabiaerdemm serra04 benimde 3. Olacak 39+1 hala gelmiyor 2 cm açıklık var sancı var ama rahim ağzı yumuşamamamış
anonimo serra04 ben internetten baktim kalçanla karnin baskisiyla degildei nefesini alip tum vucudunla ikiniyorsun netten bi izle istersen ebem cok iyi ikiniyorsun demisti 3 . ikinmaya gelmisti
serra04 gece_yolcusu Allah rahmet eylesin canm benm Rabbim kolaylık versin insallah 1 haftada sezeryan da olsak normal de olsak toparlanıyoruz zatn sonrasını en güzel şekilde halledersin sen 😊
biriciginannesi Ahhh ahh o korku bende de var 3.hamilelik üçünde sezeryan ama sanki.ilk defa olacakmısım gibi korku var bende eşimde rahat ol birşey olmaz alışıksın diyip geçiyor sözde rahatlatıyor beni nasipse 1 Haziran’da doğum olcaka ama bende korku zirvedeee😀😀
serra04 biriciginannesi ay benm esımde 2 tane daha dogurmussun zatn acını çeker çıkarsın dedı dün az kalsın boğuyordum onu tabi onlara hava hoş😀
serra04 rabiaerdemm ya rabiaerdemm sureklı squat yap sıcak duş al ördek yürüyüşü yap ananas hurma ye ilişkide açılmayı hızlandırıyor canm merdiven in çık umarım faydasını görürsün de en kısa sürede dogurursun
biriciginannesi serra04 benim eşimde öyle yaa diyor zaten uyuşturuyorlar kesiyorlar o kadar ohh.mis gibi kafa rahat sorna biraz ağrı olur o kadar dedim tabi canm o kadar kolay kendince rahatlatiyor ama daha beter ediyor susalar daha iyi 😀😀
serra04 azizelaz iyi dusunelım ıyı olsun canm doktorum da 3. Su daha kısa sürer dedı kendımızı motıve edelım su gıbı gecsın şnsallah