mezfamily ayse80_ endişelenmeyin bende görememiştim 7+5 gördüm oda normal ultrasonda değil vajinal muayenede kalp atışını ve bebeğin gördük geç döllenmeden ötürü oluyor böyle 🌸
ezgikrdgn ayse80_ ben gordum canim ama cok cok kucuktu cok az kalbini dinletti o yuzden. Gorunmeseydide bu haftanin kucuk oldugunu soylemisti basta o yuzden stres yapma daha haftasi cok kucuk
mel8473 htckygsz ya ben persembe(7 mayıs) gunu ozele gittim bebek 7,7 mm 6+5 günlük çıktı, bugün devlete gittim (11mayıs) 9,83 mm cıktı yıne ultrasonda 6+5 göründu normal mi boyle cıkması az buyudu ve aynı kaldı dıye uzuldum
htckygsz mel8473 her cihaz da farklı çıkıyor sen canını sıkma beslenmene dikkat et mel8473 sen hiç canını sıkıp kötü şeyler düşünme sağlıklı beslen moralini yüksek tut her cihazda farklı çıkıyor ben her gittiğim zaman haftası farklı çıkıyor ama doktor normal doğuma kadar haftası sürekli değişebilir diyor ki senin gittiğin zaman aralığı da çok fazla 1 Aralık değil doktorun sıkıntı olsaydı sana söylerdim mutlaka emin ol :)
mel8473 htckygsz çok teşekkür ederim bazrn doktorlar küçük olduğu için cok ılgılenmıyolar ama biz çok bekledik insallah sıkıntısız gecsın ıstıyorum 🥺♥️
ayse80_ Melooom0203 canım ben dün gittim adetim 23 mart normalde adete göre 7 hafta olmam lâzım 5+6 dedi bebeği gördük kalp atışını bekle dedi
Melooom0203 ayse80_ benım de 24 Mart bende dün gittim çok şükür kalp atışını azda olsa duyduk benımde 7.1 di o zaman ama ultrasona göre 7 hafta dedi
ipeksakarya Merhabalar benimde son adet tarihim 16 mart .yumurtlama tarihim 28 mart buna çoğu doktor geç döllenme örneği diyor şuan 6+3 gözüküyor hesaplamama göre 30 martta döllenmiş sanırım ama net değil tabii bizde keseyi gördük kalp atışları için 20 mayıstaa tekrar doktora gidicem hayırlısıyla kalp atışınıda duyarız inşallah ❤️
ayse80_ ipeksakarya sabret canım benimde 23 mart ama geç döllenme olmuş salı günü daha bebek 2 mm idi yeni adet tarihimi 1 Nisan olarak saydılar
gazelnur Benim sat 22 mart ama doktora göre bebek 6. Haftasında şuan sata göre 7 de olmam lazım ama değil, bebeği gördük, kalbini çok az duyduk ama 85 atım dedi dakikada, haftaya yine gel bakalım dedi korkuttu beni. Kalp atışını güzelce duymayı çok istiyorum
ayseguldogan38 ayse80_ bn daha bebegi görmedim kesem büyümüş ama bebegi göremedi doktor pazartesı görükcek inşallah