ayse80_ Benim son adet 23 mart kese var yolk sac var bebek yok cuma gittim kese yapısından küçük çikiyor daha bebegimi göremedim
cuteregina ayse80_ yani son tarihine göre değil de doktorun söylemini dikkate almanız lazım bu haftalarda geç söylenme olmuş implantasyon uzun sürmüş olabilir bebeğin yerleşme süresi yani altı ila 12 gün arası sürebiliyor belki sizinki uzamıştır dokuzuncu haftada bile kalp atışını duyannı gördüm burada yani bence doktorunuza güvenin biraz biraz daha bekleyin inşallah sağlıklıdır
astugoz ayse80_ ben şu an neredeyse 8 haftalığım en son 5 gün önce gittim doktora kesenin 11 mm olduğunu söyledi sadece kese var geç döllenme olabilir dedi. Haftaya gittiğinde en az 25 mm kadar büyümüş ve içinde bebeğin olması kalp atışını dinliyor olmamız gerekiyor dedi. Hastanede kullanılan cihazlar eskiyse o yüzden de göremeyebiliyorlarmış doktor o yüzden beni başka hastaneye yönlendirdi. Bu hafta perşembe gideceğim inşallah her şey yolundadır bende senin gibi telaş stres yapıyorum ama biz iyi olmazsak içimizde can verdiklerimizde iyi olamazlar o yüzden olumlu bakmaya çalışalım ❤️
mezfamily ayse80_ endişelenmeyin bende görememiştim 7+5 gördüm oda normal ultrasonda değil vajinal muayenede kalp atışını ve bebeğin gördük geç döllenmeden ötürü oluyor böyle 🌸
ayse80_ gizemmmm__ benim hesabıma göre son adete göre bugün 6+6 ama cuma günü doktor dedi daha 5 haftalık
ayse80_ gizemmmm__ cuma günü doktor dedi kese ile yolk sac var çok güzel kese boyutu 12.9 mm dedi bebeği göremiyorum haftaya bakalım dedi
htckygsz ayse80_ bunu ben yaşadım kese ölçüm haftayla uyumlu giderken bebek hala görünmüyor dedi 10 gün sonra gittim öyle gördüler 6+2 de gittim ama ultrasonda 5+5 çıkmıştı herşey 6+2 ile uyumluyken bebek yoktu daha inanıyorum ki sen de göreceksin korkma :)
ayse80_ cuteregina haklısın canım tabiki herşey olabiliyo bebeği göremedi ben ondan tedirgınım bakalim cuma günü baksın ne diyecek
hunerg Benımde 27 mart kesem oluşmuştu 15 mm bebek olusmamıs henüz demıstı perşembe günü tekrar gidicem
htckygsz ayse80_ bide şey oluyor. Ben iki doktora gidiyorum şuan ikisinde de her gidişim de haftam farklı çıkıyor ama normal herşey. Hatta doktor odada bakıyor haftasını söylüyor başka yere ultrasona gönderiyor orda bile haftasında 1-2 gün oymuyor aynı hastane içinde dahi değişiklik oluyor. Şuan için senin yapman gereken tek şey stres yapmamak seni çok iyi anlıyorum o 10 gün ne yapacağım şaşırmıştım ama korkma beslenmene dikkat et bol bol dinlen hiç kötü şeyler düşünme sağlıkla al inşallah kucağına
ayse80_ htckygsz valla canım benım cuma günü 6+4 dü benim adet gecikmesine göre doktor dedi daha 5 haftalık bugün 6+6 ama büyük ihtimalle geriden geliyor daha küçük ultrason da
ayse80_ htckygsz Ben 4 mayıs’ta gittim 8 mayısta farklı doktor a gidince kafam allak bullak oldu aslında
ayse80_ htckygsz bende iki farklı doktor a gidiyorum ondan biraz kafam karıştı bence bakalım artık cuma görür varsa canım hayırlsı Allah’tan
mel8473 htckygsz ya ben persembe(7 mayıs) gunu ozele gittim bebek 7,7 mm 6+5 günlük çıktı, bugün devlete gittim (11mayıs) 9,83 mm cıktı yıne ultrasonda 6+5 göründu normal mi boyle cıkması az buyudu ve aynı kaldı dıye uzuldum
ezgikrdgn ayse80_ ben gordum canim ama cok cok kucuktu cok az kalbini dinletti o yuzden. Gorunmeseydide bu haftanin kucuk oldugunu soylemisti basta o yuzden stres yapma daha haftasi cok kucuk
ayse80_ astugoz haklısın canım sakın olmaya çalışıyorum elimden geldiğince bakalım artik hakkımızda hayırlı olan olsun bende cuma günü gideceğim güzel haber ler ile döneriz inşallah 💐
_aysenurzaimoglu_ Benım sonu 29 hesabıma göre 7 8 haftalık oluyor ama doktora geçen hafta gittiğimde 5haftalık dedı ve bu çarşamba için gel kalp atışını duyalım dedi benımki çok mu erken çağırdı ozaman kalp için yorumlarda herkes geç görmüş