ipekbk dadmom18 ben 7. Günü test yapmıştım kaset böyle çıkmıştı kan verdim hemen 53.55 le öğrendim 125.15 e çıktı son kanım 306.22 ye çıktı haftaya cuma kese randevum var iyi düşünün lütfen
dadmom18 ipekbk kan testimi doktorun söylediği tarihte yapıcam kaset testte de koyulaşmayı takip ederim artık 🥲 Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 sağlıkla İnşalalh
Pembelimavili ipekbk fotograf yükleyemiyorum ama zaten fotoda hiç görünmüyor. Negatif oldugu belli malesef
melek5334 Allahım güzel haberler darısı başımıza inşallah beklemek çok zor ben evde de hiç test yapmadım belkş yanlış sonuç çıkar diye birde eşimle öğrenmek istiyorum o an o yüzdende bekledim rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲💕
dadmom18 melek5334 Amin canım benim inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🙏🏻 nasıl içinden geliyorsa ben dayanamıyorum işte bekleyemiyorum dünyanın en sabırsız insanlarından birisiyim
Pembelimavili ipekbk teşekkür ederim çok düşüncelisiniz. Allahtan umut kesilmez tabi henüz kan vermedim ancak 2 tane genetikli embriyo yapıştırma işlemi yapılmış bağışıklık baskılanmıs. Bunlara rağmen test negatifse çok pozitif kalamıyor insna malesef🥺😥
dadmom18 Pembelimavili Ben de dolaşırken bir yoruma denk geldim dokuzuncu gün testte defalarca negatif çıkıp kanda pozitif cikmıs az önce okudum hemen sana yazayım dedim hepimizin aynı olacak diye bir şey yok içeride ne olduğunu bilmiyoruz kapalı kutu resmen ne olur umudunu kaybetme moralini yüksek tut rabbim isteğimizi geri çevirmez 🥲
Pembelimavili dadmom18 teşekkür ederim canım çok incesin. bende o istisna durumu bizzat yaşarım inşallah. Genetikli tüp bebek olunca insnan bir sonraki aşamada ne yapacağını da bilmiyor.
dadmom18 Pembelimavili Çok haklısın ama sabredelim daha 1 hafta oldu 10.gün falan tekrar yapmak gerek bence benim kan vereceğim tarih 18 Mayıs doktorum öyle istemişti öyle yapacağım mecburen kan sonuçlarını öğrenmeden hiçbir şey net değil bizim için bol bol dua 🤲🏻 🙏🏻
Pembelimavili dadmom18 benim 10.gün kan o zaman kadsr test tapmaya devam edeceğim. İnşallah bir yerde yükselir koyulaşır. Allah yardımcımız olsun 🥹🙏🤲
Pembelimavili dadmom18 ay testin harika görünüyor canım maşallah çok sevındım senin adına. Benim 9.gün 16 çıktı. Olumsuz bir durum ama pazartesi tekrsr kan vericem bakalım.