Pembelimavili melek5334 ilaçları bırakmadan regl olunmuyor diye biliyorum ben. Adet günlerinde adet belirtileri yaşanabiliyor iyi düşün iyi olsun. Dilersen bir gebelik testi yap önceden az çok fikrin olması rahatlatır belki seni
dadmom18 Pembelimavili devamı gelmedi canım sadece çamaşırımda vardı o kadar o da yürürken gelmiş işte korktum tabi görünce ama hemşire içimi rahatlattı biraz sizin yorumlarınız da öyle
dadmom18 melek5334 buradaki tecrübeli anneler diyor ki adetli aynı belirti oluyormuş pozitif olan kişilerde çoğunlukla öyle göğüs hassasiyeti kasık ağrısı ama ben sadece şunu söyleyebilirim normalde beni adet olacağın zaman kasıklarım ağrıdı ama bu batmayı ilk defa yaşıyorum
dadmom18 melek5334 benim test tarihim 18 Mayıs o gün verdi dedi doktorum ben de öyle yapacağım belki o zamana kadar teste belli olmuş olur zaten ama o tarihte istediği için mecburen
dadmom18 Pembelimavili tamam canım benim yine testlerim gelmedi erken olanlar. Bir tane kaset test var elimde olmazsa onu denerim bende. Rabbim çabalarımızın karşılığını boşa çıkarmasın sağlıkla gelsinler bebişler ♥️🙏🏻🙏🏻
ipekbk dadmom18 ben 7. Günü test yapmıştım kaset böyle çıkmıştı kan verdim hemen 53.55 le öğrendim 125.15 e çıktı son kanım 306.22 ye çıktı haftaya cuma kese randevum var iyi düşünün lütfen
dadmom18 Kaset test 5 dk içinde böyle oldu da bugün 1 hafta ya varsa daha koyu çıkması gerekmez miydi acaba elimde başka test de yok şu an diğerleri gelene kadar
Pembelimavili dadmom18 tebrik ederim canım hayırlı olsun. Maşallah. Bence renge takılma çizgi bariz görünüyor. Bende bir şey çıkmadı malesef.
dadmom18 Teşekkür ederim canım umarım test yanıltmamıştır benimledir. Seninde çift embriyo muydu? Benim iki embriyo ikisi tutunca da erken çıkıyormuş ya Burdaki yorumlara göre
Pembelimavili dadmom18 benim çift genetikliydi. Olsa cıksrdı diye tahmin ediyorum. Senib adına cok sevındım tadını cıkar bence düşünme başka seyler
dadmom18 ertugrulu hiç bilmiyorum ki canım bana öyle bir bilgi verilmedi sadece doktorumdan çift embriyo istemiştim o süreçte korkma zaten senin embriyoların gayet iyi güzel embriyolarınız var demişti ama hiçbir şekilde bana kalitesinden bahsedilmedi bende merak etmedim
dadmom18 ertugrulu teşekkür ederim bu arada bir sinyal verdi bana ama tabi önemli olan sağlıklı ilerlemesi
dadmom18 Pembelimavili Allah razı olsun iyi düşünmeye çalışıyorum tabi bugün yine kahverengi akıntım geldi bu iki oldu korkmuyor değilim açıkçası şu ana kadar hiç gebelik yaşamadım beş senede Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için