humaakusu Melis51 ben kızıma hamileyken çok rahattım bu hamileliğimde kusma bulantı ağrılar beni mahvetti doktor erkek dedi ama tam net değil bakalım herkes kız hamileliği ağır olur der ama eğer gerçketen erkekse erkekler ağır geçiyor gibi
kelebeeeeek humaakusu bende kızımda çok rahattım bu çok zor geçiyor kacıncı haftada erkek dedi doktorunuz bel ağrısı varmı
larlor Melis51 iki hamilelikte çok farklı ikincisi çok kolay daha hafif hersey hatta ilkindeki bazı şeyler yok ama ikincisini öğrenmedim ama rüyamda aynı cinsiyet görüyorum
evrem07 Benimde kızımda ilk 4 ay bulantı ve kusmayla geçti. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim cinsiyetimiz belli değil ama farklı olarak süt ve süt ürünlerini çok tüketiyorum canım istiyor, birde sabahları sadece öğürme oluyor geçiyor sadece bir kez kustum
alp2326 adm Melis51 ilk bebeğim çok rahat bir hamilelik geçirdim hiç bir şey hissetmedim enerjim çok yüksekti ve erkekti.şimdi 6.haftadan beri çok kötüyüm mide bulantısı kusma halsiz kökü hassasiyeti meme de dolgunluk ağzımın tadı gitti beni en zorlayan enerjim çok düşük tuvalete bile üşeniyorum ve cinsiyet kız 14 haftayım hala aynı 😢
revsnnnn Melis51 ayyy benim oğlumda sadece 12 haftaya kadar mide bulantım oldu başka da bişey yaşamadım. Çok güzeldi maşallah. Ama şuan kıza gebeyim hergün hastaneye gidiyorum ağrıdan boynum bile ağrıyor kaburgam başım kasıklarım agresif oluyorum çok zor kız gebeliği
Kahyaasena Melis51 kızımda çok enerjik bı insandim aşırı sinir ve obur dum😂😂 bide çok midem bulanıyor kusma felaket derecedeydi yani şuan oğluma hamileyim tembellik diz boyu iştah sıfır bulantı yok sakinim
Melis51 Kahyaasena yaa herkesin farklı farklı tecrübeleri acaba ikisinde ultrason görüntüsü varsa atarmısınız karşılaştırmak amaçlı 8-9 haftalık
Kahyaasena Melis51 hiç yoki olsaydi atardim gercekden kızımın ki yuvarlak di oğlumun ki biraz sekilli fasulye gibiydi
kelebeeeeek Melis51 erkek bebekte bel ağrısı çok olur derler kız bebekte kaşık ağrısı olurmuş aranızda erkek bebeğe hamile olup bel ağrısı yaşayan varmı yada erkek olup bel ağrısı olmayan varmı
kelebeeeeek Zehrailly erkek bebekte kaburga ağrınız göğüs altınıydı acaba ve bel ağrısı kacıncı haftalarda baslsmıştı
Zehrailly kelebeeeeek Oğluma hamileyken kaburga ağrım 20-25 haftalar arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam aralıksız 3 hafta boyunca çekmiştim korkunçtu nefes alırken bile ağrı çekiyordum sonra kendiliğinden bi anda geçti anlamadık ne olduğunu. Sağ kaburgamın en alt kemiğinin olduğu yerdi bu arada. Ha bir de bel ağrım 30. Haftadan sonra başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sefer hep vardı bel ağrım şu an 36. Haftadayız arta arta devam ediyor inşallah sıkıntısız doğururum 🥲
humaakusu kelebeeeeek var evet 11. Haftada perinatoloji doktoru söyledi ama yüzde yetmiş dedi sonra normal doktora gittim oda erkek dedi ama net söyleyebilmem için 16. Haftayı beklemek lazım dedi bende 15. Haftama kadar kesin gözüyle bakmıyorum o yüzden 1 haftam kaldı inşAllah gidip öğrenicem ☺️
Fatmanur_0416 Melis51 valla benim kızım oldu 14.haftaya kadar kusmaktan boğazım ağrıyordu evden midem bulanıyordu sudan midem bulanıyordu aç susuz ağlayarak uyuduğum çok zaman oldu bel ağrısı çok vardı 14.haftada mide bulantısı geçti iştahım arttı ama bel ağrım çok arttı artık krem masaj etki etmiyordu son haftalarda alt karın ağrısı bacak krampları baya zordu yani erkek nasıl bilmiyorum 😁