yasminmm anneyim01 evet canım öyle yapacağım hemen kan vermek istemiyorum onu takip etmekte çok stresli sanırım 🥲
yasminmm sade27 canım kasık ağrısı batması bazen çok oluyor bazen hafifliyor bide gezen bi ağrı oluyor arada sağ sol kasıkta bazen de böyle iğne batar gibi oluyor bel ve sırt ağrısı yaşıyorum bide
Aysegl12 yasminmm ya bana da bilgi verir misin dpo10 benimde postta attım senin gibi az gördüm ama pembe değil siye sevinemiyorum
yasminmm Aysegl12 canım merhaba bu da benim dpo 10 akşam yaptığım test bununla şüphelenip 3 gündür yapıyorum sanki koyuluyor gibi benimki de
yasminmm Aysegl12 hemen mi gördün sende çizgiyi çünkü geçtiğimiz aylarda kuruma çizgisi yaşadım bende. Bunları ben 3 4 dk içinde çektim hep
Esma006 yasminmm lik şekilde gözüküyor ama bunun rengi pembe mavi mor falan mı acaba onun rengi önemli gri falan size sanmıyorum çünkü
yasminmm Esma006 merhaba yaptıktan sonra hemen çıktı canım kurudukça da daha pembe oldu ilkde pembe gibiydi ama tabi çok silik
Aysegl12 yasminmm bende böyle çizgi görüp iki gündür yapıyorum koyulaşma var mı diye de pembe görmedikçe sevincim kursağımda kalmasın diyorum ne bileyim ya sen öndesin sabah yap bakalım koyulaşmış mı