rumeysa_5567 Kızlar tsh 4,17 cıktı korkuyorum çok doktorum ilaç verdi yaşayanlar var mı aranızda düzeliyor mu ya da bi sorun oluyor mu?
feyzaaltunakyuz rumeysa_5567 merhaba korkmana gerek yok benimde hamile oldugumda 4.35 di dahiliye randevu al bekletmeden tahliline göre doz ayarlıyor bana 25mg verdi 1 ay düzenli kullandım şuan 1.35 yani düşüyor merak etme düzenli kullan ilaçlarını
yusufasel011_ rumeysa_5567 Benim de yüksekti şuan 1.70 e düştü ilaç kullandım düzenli olarak bide avakado iyi geliyor kahvaltıda ezme yapabilirsin kendine
Fatmanur_0416 rumeysa_5567 mrb canım hiç korkma bende de çok yüksek çıkmıştı senin gibi direk dahiliyeye randevu aldım ilaç kullanmaya başladım bnm zaten gebelikte çıktı ilaçlarımı düzenli kullandım kontrollerimi aksatmadım doğumdan sonra geçti şuan ilaç kullanmıyorum değerlerim normale döndü
rumeysa_5567 feyzaaltunakyuz kadın doğum doktorum ilaç verdi bana da 25mg Onu kullanıyorum 20 gündür ama düşceğine yükseldi değerim korktum biraz
gizemturgutt feyzaaltunakyuz merhaba, benim normalde troid değerim düşüktü fakat bi ara 3.33 e yükseldi doktorum dahiliye doktoruna gidip ilaç başlatması gerektiğini söyledi bende şuan 25 mglik içiyorum daha henüz bitmedi sizin değeriniz düştükten sonra ilacı bıraktırdı mı doktor acaba
rumeysa_5567 Fatmanur_0416 ay canım tesekkur ederim yorumun için içim rahatladı, hangi ilacı kullanmıstın
selin_53 Bende beta verirken aynı anda tsh vermiştim 4 küsür çıkmıştı. Şuan 25+2 haftalık oldum halen kullanıyorum. Büyük ihtimalle doğumdan sonra ilacı kesicem
Fatmanur_0416 selin_53 ztn doğumdan sonra bakıyorlar normale dönünce bırakıyorsun ben emzirdiğim için ebe bırak demiştingidip tahlil yapmam 1 ayı buldu sorun çıkmadı ilacı bıraktım 3 ay sonra tekrar kontrol var dedi
Fatmanur_0416 selin_53 aaa gerçekten mi valla ben doğum yaptım daha hastaneden çıkmadan kadın doğum doktorum kullanma dedi tm dedim eve geldim kendimi toplama falan derken 1 ay ilaç içmedim dahiliyeye gittim anlattım durumu tahlil aldı baktı değerler normal ilaca gerek yok 3 aya kontrole gel dedi sizde kalıcı mı oldu teyzemde de öyle oldu hamilelikte çıktı daha geçmedi
zeyzeynur selin_53 benim 0.60 düştü yine kesilmedi ilaca devam gebelikten öncede kullanıyodum ben ilaç kullanmama rağmen yükselmişti benim tsh. Öyle bi dengesiz hormon işte aylık takipteyim bende
Fatmanur_0416 rumeysa_5567 euthyrox 25 mcg kullandım canım dozu hep aynı kaldı geçti gitti sonra inşallah senin de öyle olur