htcbnbn beautiful_ sağol bebeğim, inşallah bebeklerimiz tam vaktinde sağlıkla gelsinler,Allah yardımcımız olsun. Bu arada anneler günümüz kutlu olsun🌸🌸🌸🌼🌼🌼
beautiful_ htcbnbn inşaAllah Birtanem sağlık ve sıhhat ile gelsinler ❤️ Seninde anneler günün kutlu olsun kuzum ❤️💐
hollyymollyy htcbnbn aynen ben de günde iki tansiyon ilacı, 4 vitamin , 1 de kannsulandırıcı iğne oluyorum😂
htcbnbn hollyymollyy annelik kutsal şey ya,yüksek tansiyon mu var canım. Benim ilk haftalarda çok düşüktü şimdi yavaş yavaş yükselişte. İleride dahada yükselmesinden korkuyorum
ipeksyy hollyymollyy merhaba acaba tansiyonunuz kaclarda da ilaç kullanıyorsunuz benim başta normaldi ama 25. Haftaya geldim tansiyonum daha yükselmiş doktor her hafta kontrol et dedi
hollyymollyy htcbnbn aslında cok yüksek değil canım ama 13-9 görüyoeum sık sık ben tedirgindim açıkcası ilacı başladım daha rahat ettim
ipeksyy htcbnbn ben d vitamini her gün içiyorum balık yağı ile birlikte düşük değil değerim ama ikisini birden kullanmamı söyledi doktor
htcbnbn ipeksyy d vitamini damla formundaysa her gün içiliyor diye biliyorum canım, benimki hap ve biraz fazla değer içerdiği için haftada 2 öneriyolar. Belki mg,mcg farkıdır. Ama d vitamini cidden ayrıca çok önemli zaten
ipeksyy hollyymollyy benimde 25 haftada 13 9 çıktı ama ilaç falan söylemedi doktorum haftada 1 ölç dedi sadece
kubraaaatt htcbnbn benim de 2 hafta geride geç döllenme olmuş. Doktor size doğum hakkında bir şey dedi mi? Yani doğum için adet tarihi mi baz alınacak döllenme tarihi mi
htcbnbn kubraaaatt hayır ama muhtemelen adet tarihimi baz alacak. Çünkü adetime göre ekim sonu doğum. Doktorumda bir kez ekim sonu olur demişti. Tabi değişir mi bilemem..
makbule2025 htcbnbn ilk gebeliğimde de kullandım 2. Gebeliğim şuan yine aynı vitamini kullanıyorum çok memnunum
htcbnbn makbule2025 bebeğe zaten çok iyi geliyormuş ama siz kendinizde ne gibi faydalarını gördünüz? Benim ıyku hali halsizlik hala devam, düzenli kullanımda onları da alır inşallah
htcbnbn hollyymollyy geçmiş olsun canım bende geçen gün çok başım ağrıdı diye ölçtüm 13-8 di korktum açıkcası.. hapı içince kaçlarda oluyor tansiyonun?
hollyymollyy htcbnbn hap öyle bi anda düşürme etkisi yapmadı canım açıkcası, 12-8 genel olarak salı başladım hapa işte daha
makbule2025 htcbnbn ben gün içinde çok hareketliyim yani bi kızım daha var onunla rahat ilgilenebiliyorum birde hiç uyku halim olmuyor değerlerim de gayet iyi çıkıyor kan tahlillerimde ben çok faydasını gördüm açıkçası sabah kahvaltıdan sonra mutlaka alıyorum hiç ihmal etmeden