htcbnbn beautiful_ 15 haftalık benim, ultrasonda 5 gün geriydi mesela. Bir aradaa 1 bucuk haftaydı gerilik, perşembe gittiğim kontrolde 5 güne inmişti.. Bende ellerimi yıkayıp agzımı bile çalkalıyorum ama sanki hapın kutusuna bile sinmiş koku. Ay Allah yardımcımız olsun hapın kutusunu köpükle yıkayasım var en son öyle yapıcam artık..
beautiful_ htcbnbn kuzum o ileriki haftalarda yakalar benimki de geç döllenmeydi sonra 1 hafta önde gidiyordu şimdi karın çevresi 1 hafta geride Ayy bende öyleyim tiksindim herşeyden
zeyzeynur htcbnbn ben progeny f kullanıyorum içinde balık yağı da var balık kokmuyo koksa ben de içemezdim kesin her koku mideyi bulandırıyo bu dönem🤦🏻♀️🤦🏻♀️
lepiska27 htcbnbn ben de onu kullandım hatta 2.pakete geçmiştim ama aşırı iğrenç kokuyor ve bir süre sonra mide asitimi bozdu o yüzden bıraktım besinlerle daha çok vitamin almaya çalışıyorum mide hassassa mide koruyucu yazar doktorun onunla birlikte kullanırsın
htcbnbn EvreM91 canım ben 14 haftama kadar folik asit kullandım sonra doktora fokik asitim bitti dedim oda omega 3 ve diğer bitaminleri içeren bu ilacı yazdı. Yani doktor yanlış anlamadıysam gebeliğin 2. Trimester da başlatıyor yine de bi danışmak gerekir.
aslliasya htcbnbn bende aynı markayı kullanıyorum doktorun verdiği anlaşmalı firma olduğu için kullanmadım eczane de çalıştığım dönem regenesis içeriğini iyi bulduğum için kendim tercih ettim doktorumda onayladı işe yarıyormu bilmiyorum ama 😂 enerjim vs iyi umarım bebişede iyi geliyordur
htcbnbn aslliasya ne kadardır kullanıyorsunuz, ben bu gün çözüm olarak ilacı eşimden istedim burnumu tıkadım o direkt verdi ve yuttum 🤣 yoksa kokusuna tahammülüm yok ama içeriği çok iyi gerçekten. Gün içinde herşeyi yesemde o kadar değeri alamam yani..
aslliasya htcbnbn ben 3.ayımdan beri kullanıyorum :) koklamadan içiyorum hiç bir ilacı koklayarak içmem normalde de,hiç zorlanmadım bu yüzden 🌼
htcbnbn beautiful_ sağol bebeğim, inşallah bebeklerimiz tam vaktinde sağlıkla gelsinler,Allah yardımcımız olsun. Bu arada anneler günümüz kutlu olsun🌸🌸🌸🌼🌼🌼
pinarmiracmirza htcbnbn 8 aylik hamileyim askim 3. Cocugum hepsindede Regenesis Max kullandim ve cok memnunum🙏 onu icmedigim zaman asiri halsiz oluyorum bana cok cok iyi geldi sanada iyi gelecektir ihmal etme♥️
ipeksyy htcbnbn bende aynı ilacı kullanıyorum folik asiti bırakınca buna başladım doğuma kadar kullanıcam kötü bir etkisini gormedim sadece balık yediğim gün kullanmıyorum bende hiç bulantı yapmadı 25. Haftamdayim gelişimi de normal bebeğimin
htcbnbn ipeksyy doktorum kendisi de doğuma kadar kullanmış, bebeğin beyin gelişimi doiuma kadar aktif devam ediyormuş çünkü ve diğer tğm gereksinimleri karşılayan tüm vitaminlar minareller bu ilaçta varmış o yüzden iyiymiş yani
hollyymollyy İmom kullanıyorum yumuşak kapsül, hiç bi sıkıntı yaratmadı bana kendinizi neden zorluyorsunuz bir sürü seçenek varken ? Değiştirin markayı🫶🏻 Devacit+imom(omega)+demir ilacı+diofol günlük 1 adet alıyorm hepisni de (24.hafta)
htcbnbn hollyymollyy bende duofol bitirdim bir kutu sonra bu ilacı önerdi.. içindeki değerler çok güzel diye devam edeceğim sanırım. Bu arada ben her sabah sabah tiroid , haftada 2 gün öğlen d vitamini, akşam magnezyum+omega3 gece de uyumadan önce demir lacı içiyorum 🤣 yakında böbreklerim iflas diye bağıracak 🤣🤣🤣
htcbnbn cinarayc evet D vitamini değerimde düşük geldi haftada 2 gün ismi D colefor olması gerekiyor. Onu alıyorum mesela dün içtim. Önce biraz değerim yükselsin sonra omega3′ün içindeki değerle devam ederim artık. Bu arada D vitamini bence benim hayat konforumu etkiledi. Sadece hamilelik açısından değil onu içince kendimi yeni açmış çiçek gibi hissediyorum tazecik dinç dinamik 🤣
hollyymollyy htcbnbn aynen ben de günde iki tansiyon ilacı, 4 vitamin , 1 de kannsulandırıcı iğne oluyorum😂
ipeksyy htcbnbn ben d vitamini her gün içiyorum balık yağı ile birlikte düşük değil değerim ama ikisini birden kullanmamı söyledi doktor