birmeftu neznaz787gmailcom hangi ilaç sizin ki bebeğiniz sağlıklı mı kadın dığumcunuz da müsade etti mi
neznaz787gmailcom birmeftu benim kullandığım ilaç cipram bebeğim çok şükür iyi yerinde kadin dogum doktorumda biliyor sorun yok şükür
neznaz787gmailcom birmeftu geçen perşembe gunu detayliya gittim herseyine bakildi cok şükür cok iyi ki kullananlar var sağlıklı doğan bebekler olmuş bile ama bizim içtiğimiz bu haplar keyfimizden degil mecburen içiyoruz biz iyi olduktan sonra bebeklerde iyi olur
1annesi1bebesi ecemcimmm nas felak ya şafi ya Allah cek bol bol inşirah dinle ya kuddüs cek canm ben ilaç kullanmıyorm ama panik atak benmde var oyle durumlarda okumak iyi gekiyor
neznaz787gmailcom birmeftu korkulacak bir durum yok icince iyi hissedersiniz icmeyincede ara sıra ataklar gidip gelecek ama işte buda zarar hic boşuna yormaya gerek yok bence
neznaz787gmailcom birmeftu senin o selectra dediğin hap banada yazılmıştı ondan verim alamamıştım kendi kullandığım haptan istedim cok şükür 18 yaşımdan beri var kullaniyorum iyi hissetmek gerekirse bu sekilde obur turlu cok zor
neznaz787gmailcom birmeftu hayır canım nedicek baslarda tabi biraz tedirgin oldu bıraksan mi diye olmuyor dedim uzman psiyatri doktora beraber gidince boyle boyle durumu anlattım oda esime soyledi sonra rahatladı zaten