zey55 caglaa12 rossman babydream aldım içeriği çok temiz araştırabilirsiniz ayrıca piyasadaki bebek şampuanlarına göre fiyatı çok uygun
lalelola zey55 Bu markaya daha önce hiç bakmamıştım, şimdi inceliyorum ve evet gerçekten bebek için çok iyi ürünleri var, temiz ve güvenli görünüyor, deneyeceğim
orhismommmmmm hilalaselll4 ben siveno aldım anneme gösterdım bu markayı ilkkez duydum bide bu mu çıktı dalinin kökü mu kurudu diyo cidden neden herkes bi anda dalinden vazgeçti 😂😂😂😂
annekiz6141 hilalaselll4 dalini hiç beğenmiyorum kizima mecburi aldım yeni dün yikandik öyle plastik koku bırakıyor ki aşırı rahatsız edici 🤦♀️
tahamommy hilalaselll4 içeriği en berbat bebek ürünleri aşkım dalin, eskiden bu kadar çeşit yokmuş ki hepimiz onla büyümüşüz ama malesef bozdu ayrıca gözde yakıyor kendimden biliyorum 😪😂
cinderella caglaa12 mustela kullandım ilkte şimdide mustela aldım konakta yapmıyor cildimde kurutmuyor
hilalaselll4 orhismommmmmm valla ya haklı kadın 😂😂dalin demek bebek demek kokusu da tam bebek kokusu kızıma hala da kullanıyorum hiç değiştirmedim
June6 caglaa12 başlarda ecowell kullanıyodum bir yıldır falanda pureseed kullanıyorum ikiside temiz içerik çok güzel uzatıyolar bide