kubracaliskn sdc ne kadar sürede 21,5 olmuştu acaba. Bana iğne verdi ilkini dün hemen vurundum. Normalde 5+5tim dün
Esma006 kubracaliskn insallah canım hiç duymadım daha oncce başına gelenler belki vardir geçer inşallah ❤️
asil15 kubracaliskn aynen iğne ve ilaçla değer yükselebilir gebeligin sağlıklı ilerlemesi için progesteron da yükselmesi lazım gebeliğin başında beta alınca doktor önemli olan progesteron demisti
kubracaliskn sdc benimki iğne direkt iğneye başladı 3günde bir vurunmamı söyledi bir de işte duphaston verdi
kubracaliskn sdc amin inşallah ama biraz korkuyorum maalesef elimde değil ne olacağını bilememek de çok zor
sdc kubracaliskn evet en zoru da insanı belirsizlik malasef hele bide önceden birşet yaşadıysan aynısı olacak korkusu çok kötü
kubracaliskn sdc yaşamadım ilk gebeliğim ama böyle de çok zor yani diyorum ya tek duam iğne işe yarar inşallah ve düzelir değerlerim
sdc kubracaliskn kuran okuyun dua okuyun bol bol ben öyle yaptım ve iğneyle düştü çok şükür şuan hamileyim
cigddm kubracaliskn Kasım ayında aynısını yaşadım doktor sağlıksız gebeliju kese şekilsiz dedi 10 gün sonrasında da kanama oldu kürtaj oldum
kubracaliskn cigddm progesteron değerinize bakılmış mıydı kaçtı. Bana sağlıksız demedi sağlıksız olabilir şüpheli değer dedi 5in üstünde olduğu için sanırım. Progesteron iğne başladı
kubracaliskn cigddm işte benimde 6mm di doktor keseyi görünce hayırlı olsun dedi ama progesteron işte düşük