momsy minikmucizem20 tam 20. Hafta sanırım 2 kilo almışımdır rn fazla inşallah daha fazla almam oğlumda 20 kilo aldım😄😄
ozge_krm 21+1 den selam 👋 ilk 4 ay çok kötü bulantı kusma ile geçtiği için 15 kilo verdim hala da geri almadım bulantılar azalsada devam ediyor daha balayı dönemine geçemedim 😁 bu gidişle doğumla beraber geçicek gibi
sibel3329 minikmucizem20 hayır 2. Gebelik. İlkinde 17 kilo almıştım. Bunda alamıyorum. Yiyorum. Hiç bişeyden esirgemiyorum kendimi.
rosee01 minikmucizem20 bebek şuan daha çok küçük kilosu hakkında bilgim yok ama bende sürekli mide bulantısı var daha geçmedi ve şeker ve hamur isteği sıfır
selenayyamakoglu16 minikmucizem20 21+4 1 kilo aldım şükür her şey yolunda umarım sağlıkla kucağımıza alırız 💐
minikmucizem20 rosee01 gebelik şekeri çıkmaz işte ne güzel ilk hamileleiğimde çok çekmiştim şekerden ama vazgeçemiyorum şu şekerden
AdaKaranfili minikmucizem20 22.hafta sadece sanirim 3 kilo aldim. Bir kac aydir bende kilo alimi durdu . Bebek aliyor bence bende.
bademselvi minikmucizem20 Bebiş 410 gr. İştahım ekstra artmadı hamilelikten önce neyse o şekilde devam ediyor.
minikmucizem20 bademselvi canım sen nasıl besleniyorsun benim bebek 320 gr bebeğe gitmiyor sanırım ya
AdaKaranfili minikmucizem20 pek istahli degilim dogrusu . Evde gunluk ne yapsam yiyorum ama asiriya kacmiyorum. Bebek kilo aliyor sanirim. Gelisimi de iyiydi cok sukur drun dedigine gore en son