minikmucizem20 Merhaba kızlar 21 haftalık gebeyim 7 kilo almışım sizler kaç kilo aldınız nasıl geçiyor
miyopmom minikmucizem20 bende 8 kilo aldım, 21+1 haftaligim 🧸 yorucu geçiyor çünkü benim 4. Bebeğim olacak insAllah🤲🏻🐣
Tortilla minikmucizem20 bende 21+6 yım 5 kılo aldım. Kızlar yemek yedıkten sonra karnınız tas gibi sısıyormu
minikmucizem26 minikmucizem20 bende 26 haftalik oldum toplam 7 kilo almisim.. bu ara ozelikle cok yemek yeme istegi oluyor ne kadar dikkat etsemde canımın çektiği şeyi yiyorum:)
miyopmom minikmucizem20 yok herkesin bünyesine göre alıyor fazla değil dedi bana hemşire gayet normal buldu. Bebeğim in gramını bilmiyorum henüz 🥰
bademselvi Ben de 21+1im 2,5 kg almışım. Bugün detylı ultrasonumuz var, heyecanla bekliyorum randevu saatimi 🥰
pengumommy İkiz gebeyim 3 kg aldım 10 kg vermiştim ilk iki ay 😅 kilolu hamile kaldım umarım en az kilo ile ataltirim sureci
balminnak Kılolu hamıle kaldım 167 boy 84 kg ıle hala aynıyım 84 özellikle seker cıkmasın dıye dıkkat edıyorum 22 hafta olduk bugun
bademselvi minikmucizem20 Bebiş 410 gr. İştahım ekstra artmadı hamilelikten önce neyse o şekilde devam ediyor.