ranyamkardesi mahirim2026 doktorum kordon değil dedi %65 erkek dedi ama yine de net olmak adına bekleyelim dedi
ranyamkardesi mahirim2026 ama sanki sizin daha toplu benimkine göre etrafı top sizin benim daha ayrık
merve_tp ranyamkardesi canım tam 13+3’de doktor bana erkek dedi. Bebeğim erkek. Seninki de erkek. Haftası küçük ama bariz belli.
mutluanneeeee Bnde aynı durumdayım erkege benziyor dedi .15 ve 18 haftada pazartesi detaylı var netleşir inşallah merak ediyorum bnde 🌸
zelis_6034 ranyamkardesi benimde böyle erkek dediler 14 16 haftalarda zatn googla haftani yazip erkek bebek usg si yazınca boyle çıkiyo bu aralar çok yanılma oldugu için doktornz emin konuşmak istememiştr
ranyamkardesi miraymehmet zelis_6034 haklısınız ama o kadar yanılma oluyor ki bende tam olarak benimsemek istemiyorum
miraymehmet Benim de ultrason görüntüm bu şekilde biz 17.haftada öğrendik daha önceleri bacak arasını hep sakladı durdu. Aynı bu şekilde duruyor ve erkek dedi değişmez dedi biz yine detaylıyı bekleyelim dedik doktorum değişmez dedi erkeğe benziyor bence de
powerpuffgirlss ranyamkardesi kac haftalik benimkide ayni boyle cikmisti erkek dedi sonra kiz oldugu anlasildi
powerpuffgirlss ranyamkardesi ultrason goruntusunu bulamadim o haftaya ait ama ayni bunun gibiydi hatta herkes aa erkek demisti gosterince bildigini pipi gibiydi benimki 11+5 de erkek demisti 15 de kiz cikmisti
merve_tp ranyamkardesi ama istersen detaylıyı bekle alışveriş için. Ben detaylıda da net şekilde görmek istemiştim :) kız hissediyordum çünkü. Erkek deyince çok emin olmamıştım bilinç altı olarak
zelis_6034 ranyamkardesi evet benim 16 haftalik götuntü var proflde bakabilirsnz benmde içimde hala bir şüphe oluyo böyle yanilmaları okuyunca
miraymehmet ranyamkardesi benim doktorum bana değişmez dedi ama yine de eşimle detaylıyı bekleyelim dedik biz :))