ranyamkardesi Doktorum kesin olmamakla beraber erkek dedi ama haftası küçük diye bekleyelim dedi sizce değişir mi
anneoluyorummm103 ranyamkardesi benimde oğlum var onun görüntüsüne benzettim ☺️ sadece kordon gibide durmuyor zaten çizgi gibi değil yani 😂
ranyamkardesi happyela kızlardada çıkıntı oluyormuş diye kafam karıştı doktor da haftası küçük diye net söylemedi
ranyamkardesi Elisa0110 ya doktor da erkek olsa şaşırmam dedi ama net bir şey söylemedi haftası küçük diye
yasewin ranyamkardesi canım 11. Haftada böyle görüntüm vardı erkek denmişti. 14. Haftaya geldim dün %100 kız denildi bi şok olduk😄 o yüzden net değil bence de erken haftalardaki tahminler bekleyin derim
elcin06_ ranyamkardesi erkek olduğu çok belli kordon bile olsa böyle durmaz testis var gibi daha şimdiden belli etmiş bebiş kendini
ranyamkardesi elcin06_ bakalım hayırlısı olsun doktor erkek dedi ama kesinlikte vermedi haftası küçük diye bende değişir mi diye düşündüm
elcin06_ ranyamkardesi bana ilk haftalarda pipi gjbi bisey görüyorum demişti iki doktor 17 haftamda kız dediler belli olmaz rabbim gönlüne göre versin canim
mervekalkann ranyamkardesi Bana da kordon da olabilir ama erkek gibi diyorlardı detaylıda erkek olduğu kesinleşmişti 31. Haftadayım.
mahirim2026 ranyamkardesi Bendeki çıkıntı da aynen böyleydi 12 de 13 de 15 de erkeğe benzetiliyordu 16 da kız dendi
ranyamkardesi mahirim2026 doktorum kordon değil dedi %65 erkek dedi ama yine de net olmak adına bekleyelim dedi