esrafi5 tugcelice07 düzenli ve dayanılmıcak kadardı benimki 5 dk da birdi nefesimi kesiyordu ama benim açılma çok hızlı ilerledi belki o yüzden o kadar fazla sancı çektim heralde işin daha tuhaf kısmı 5 cm açıklığa rağmen sezeryana girdim
bayancakmak NilVibe canım doğum ya suyunun gelmesiyle yada nişan dediğimiz lekelenmeyle belli olur.Suyunun geldiğini anlarsın zaten idrarını tutamazsın içinden şırıl şırıl su gelir.nişanda leke ufak kan gelir.Oğlumda geldi 3 gün sonra doğum yaptım ben mesela.Doğum sancısını anlarsın başta hafif hafif vuruyor sonra dakika aralıkları kısalarak sık sık sancı geliyor.Öyle hemen sancım geldi yada suyum geldi aha doğuruyorum değil yani :) panik olma zaten daha doğum haftana var Herşey normal seyrederse
NilVibe bayancakmak ben d e ondan korkuyorum sanırım, herşey yolunda gitmezse ani birşey olursa diye 🥹 teşekkür ederim yanıtın için umarım normal ilerler süreç 🥰
bartulies NilVibe oğlumda 1 hafta boyunca nişan gelmişti sonrasında sancım ve kanlı nişan başladı kızımda yine 1 hafta boyunca yumurta akı gibi akıntım oldu sonrasında suyum geldi doğum başladı
NilVibe bartulies ay inşallah bana da böyle bir hafta önceden nişan falan gelir aniden olursa diye tedirgin oluyorum. Teşekkür ederim yanıtınız için 🥰
yigitinannesi34 NilVibe 28.29 haftalarda hareketleri azalıyor, bende yaşamıştım, forumda da okumuştum, sonra artışa geçiyor
NilVibe yigitinannesi34 evet benimkide düzeldi şuan inşallah azalmaz bir daha, tam tetanoz aşısı olduğum zamana denk geldi artık aşıdan mı haftadan mı bilmiyorum ama arrçttı şükür tekrar, teşekkür ederim yanıtın için 🥰
daisymom_99 ogulanasii2_ Benim yarın sezeryanım var bugun sabah nişan dediğimiz şey geldi sancım felanda yok ama bebek alt tarafıma baskı yapıyor gibi his var , eşim de evde yok kokruyorum doğumum başlamaz değil mi ya nişan gelince hemen başlıyormu doğum
ogulanasii2_ daisymom_99 Yok hayır doğum nisanla hemen başlamıyor düzenli sancı gelmediği sürece su gelmediği sürece sıkıntı yok ama siz bebek hareketlerini takip edin. Doğumunuz da çok güzel geçsin inşallah ❤️
daisymom_99 ogulanasii2_ teşekkür ederim inşallah 🌼 Bu nişan Haala gelmeye devam ediyor ama öyle belden gelen bir sancım yok sadece ayaga kalkınca alt tarafta baskı oluyor batıyor gibi baya da hareketlii ay inşallah bekler öğle 12ye kadar 🙏🏻🥺
NilVibe daisymom_99 ayyy haber verin bize de, heyecanlandım şimdi ben de 🥰 inşallah çok güzel bir şekilde olur doğumunuz, kolaylıkla, sağlıkla gelsin bebiş 💖
NilVibe 060436 benim tetanoz dan sonra azalmıştı canım ama bir kaç gündür şükür yine arttı. Ya da o döneme denk geldi, seninde artar tekrar diye düşünüyorum, gerçekten ya paranoyak ettiler bizi resmen 😄
NilVibe annekiz6141 ben anlamadım ki bazı konularda acı eşiğim yüksek bazı konularda da hiç değil, psikolojik sanırım 🥰 teşekkür ederim 💖
NilVibe mervekalkann teşekkür ederim 🥰 tetanoz aşısı olmuştum ben o yüzden azaldı sanırım şimdi tekrar çoğaldı çok şükür
mervekalkann NilVibe tetanoz Ile hiç alakası yok uyku uyanıklık döngüsü oluştuğu için böyle oluyor sağlıkla gelsin ☺️
NilVibe zahide88 her doğum kendine özelmiş demek ki gerçekten anı bedende olsa bile 🥰 teşekkür ederim yanıtınız için