eminekyr znnnr ya evet her insanda belirti de olmak zorunda da değil ama işte bakmayacağım bende bu ay dinlenme ayım kendiliğinden olursa olur napalım
glcnylmzz nafiye66 en iyisi bir hafta on gün gecikme beklemek yapamıyoruz ama psikolojik olarak kendimizi yıpratıyoruz
Allahneverdiysee nafiye66 geçen ay yine dpo 9 da yapmıştım testi pozitifti ama kimyasal oldu şimdi olsa çıkardı diye düşünüyorum belirti de yok zaten . Senin var ama belirtin belki bir ihtimal genelik vardır
glcnylmzz Allahneverdiysee değişme olabiliyormuş 5. 6. Haftaya regl sarkabiliyormuş Bu ay yumurtlamam benim zamanında oldu ama regl ne olur bekleyeceğim Aynı düzende de devam edebiliyormuş tamamen vücuda bağlı
eminekyr nafiye66 ya benimde uçuk çıktı dudağımda, sivilcelenme başladı bat 19 Mayıs bel ağrısı göbek deliğim sızlıyor ayrıiten göbek deliğimin altında kahverengiiz çıktı hayatımda ilk kez test yapsam erken bilemedim ya
Allahneverdiysee glcnylmzz hım benim de yumurtlama aynı oldu ama regli bilmiyorum nasıl olur beklemedeyim ben de